Muutos / Kehitys

Vielä hieman tietoa painon muutoksesta / Kehityksestä:

04/2006 painoni oli noin 87kg. Tässä vaiheessa ei ollut vielä muuta muutosta kuin, että söin normaalia vähemmän. Siis yritin. Paino pysyi 84-86kg välillä syksyyn jolloin aloin enemmän kiinnittää huomiota syömiseen. Loppuvuodesta paino oli lähtenyt laskuun ja aloin käyttämään proteiinia ateriankorvikkeena päivällä, eli siis osan päivän normaalista ruokailusta korvattiin tällä. Lisäksi tuli vitamiinit ja nyt alkuvuodesta kalanmaksaöljy.

12/2006 paino oli *enää* 79kg. Tällöin syömisessä kiinnitettiin vielä enemmän huomiota siihen mitä syödään. Kuitenkaan ei suuria muutoksia siihen linjaukseen mitä syksyllä saatiin tehtyä. Tässä vaiheessa juomana alettiin käyttämään pelkästään vettä.

02/2007 paino oli saatu laskettua jo 77,5kg kohdalle. Syömisen tarkkailu entistä tarkempaa. Tarkoitan lähinnä sitä, että protsku | hiilari | rasva -suhdanne pysyisi jokseenkin tarkkana. Ei kuitenkaan mitään vaa’an kanssa tarkkailua tuo syöminen. Lisäravinteet ja runsaskuituiset / proteiiniset ruoat kohteena. Perheen koon vuoksi kuitenkaan ei voi järjestää mitään omaa ruokavaliota, eli normaali kotiruokailu on tuttua liha + peruna/riisi/makaroni -pohjalle rakennettua. Liikunnan lisääminen tuli tässä kohtaa mukaan, eli nyt on viikko mennyt enemmän liikunnallisissa merkeissä. Ruokahalu on kasvanut huomattavasti liikkumisen myötä, mutta myös oma jaksaminen lisääntynyt.

Maitoa juon harvemmin, lähinnä murojen (sokeroimattomat) kera ja kahvin/teen lisukkeena. Normaalit mehut jääneet kokonaan myös pois, lähinnä vain vatsaystävällisiä gefilustuotteita satunnaisesti. Limpparit (laittia jos ollenkaan) harvakseltaan. Jano/ruoka juomana pelkkä hanavesi.

Painoa en tarkkaile säännöllisesti, koska vaakaa ei ole, eikä luultavasti myöskään tule.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: