Uintia ja sählyä

Puuuh. Empä muista milloin olisi pohkeet olleet näin jumissa kuin nyt. Tiistain salikäynti pisti totaaliseen jumiin ja koitin eilen helpottaa käymällä uimassa. Uintireissu loppui kuitenkin 40min kohdalla, kiitos kramppaavien pohkeiden 🙂

Tänään tuli vedettyä tunnin setti sählyä ja se meni enemmän ja vähemmän täydellisesti. Pelillisesti oltiin kunnossa ja viimekertaan verrattuna varsinkin tuntuma oli aivan eri luokkaa. Pikkuhiljaa rupeaa ote parantua (ja myös kunto).

Ainoat ongelmat tulivat välineistä. Sain juuri hetki ennen salille menoa kivan flashbackin… pelihousut! Eihän siinä sitten mitään. Vedin tunnin farkut jalassa… eikö se niin ole, että tyyli ennen tarkoitusta? Onneksi sain kolleegalta hälytettyä verkkarit pelin jälkeen jottei sentään tarvinut hikisillä housuilla palata työn pariin.

Nyt kävely on suoraan sanoen infernaalista. Oikean jalan pohje jumittaa kiitettävästi. Lisää treeniä ja harjoitusta niin kyllä se siitä vetreytyy. Mikä? Venyttely?

Ai niin, otin palautusjuoman käyttöön. Auttaa kummasti, siis oikeasti. Nyt ei tullut semmoista perinteistä nuutumista pelaamisen jälkeen mikä on tähän asti tullut kun tehnyt jotain.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: