Toistan itseäni (salikäynti)

Nämä merkinnät alkavat kyllä toistaa itseään hyvinkin tehokkaasti. Ehkä kuitenkin johtuu siitä, että urheilusuoritukset noudattavat samaa tiettyä kaavaa kerrasta toiseen. No kuitenkin!

Tänään tuli rehkittyä salilla jälleen hikiset kolme varttia. Jostain kumman syystä olkapäälaitteessa (www.david.fi) ei tulokset tunnu kasvavan ei sitten millään. Alun painomääristä ei olla noustu kuin yksi pykälä. Toisissa laitteissa taas nousu on ollut ihan älytön (2x alkupaino). Pitää varmaan jättää tekemättä ko. laite seuraavalla kerralla ja antaa olkapäiden huilata ainakin tuon suorituksen osalta.

Tänään oli aavistuksen raskaampaa tehdä toistoja. Lienee elimistö vielä palautumassa toissapäiväisestä rykäisystä kun kerran ei päästy kovin älyttömiin suorituksiin. Toistomäärissä päästiin normaaliin 3×15 sarjoihin kuitenkin vähintään samoilla painoilla kuin viimeksi, mutta silti pientä hyytymistä havaittavissa.

Voi olla parempi, että huomisen sählyn jälkeen menen seuraavan kerran vasta ensiviikolla salille. Viikonloppuna on muutenkin vapautus urheilusta perheen vuoksi, joten muutama lepopäivä lienee ansaittu 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: