Uutta infoa sivuilla sekä lisää taustatietoa

Lisäsin sivuille tuohon oikeaan reunaan painonkehityksen niin hyvin kuin vain suinkin muistan. Muutamia kiloheittoja voi olla, mutta menkööt. Pääasia että näkee pääpiirtein lukemat missä on menty.

Taustatiedoiksi voidaan tietysti kertoa, että olen OLLUT … todellakin menneessä aikamuodossa joskus enemmän urheiluihmisiä, eli nämä nykyiset sählykikkailut ja muut ei ole ihan juuri hetki sitten opittua, vaan nuoruusvuosien tulosta. Pelasin aikaisemmin kaukalopalloa harrastuksena n. 2-5 kertaa viikossa 2-4h per kerta, eli jotain niistäkin on jäänyt käteen. Luistimilla tapahtunut pelailu on siis ollut aina lähellä sydäntä. Vuoden 1998 jälkeen tuli muutto etelän lämpöön jonka jälkeen urheilu ja liikunta jäi suurimmassa osin pois.

Vuosia tuli vietettyä syöden ja vain ollen. Välillä yritettiin skarpata enemmänkin ja kokeiltiin sulkapalloa satunnaisesti ja rullaluistelua, mutta ne jäi sitten aina pois.

Nyt viimeinkin kun paino on saatu kuriin (laihdutus loppusuoralle) ja itseään todella hyvin niskasta kiinni on mukaan tullut tämä urheiluhulluus jälleen mikä joskus nuoruudessa oli. Ehkä tämä on sitä orastavaa kolmenkympin kriisiä… mene ja tiedä 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: