Harva Meistä On Rautaa!

Joo, ei meitä ole montaa *ysk* 🙂

Tänään tuli vedettyä hyvät salitreenit, itse asiassa erittäin hyvät! reilu 55min tuli rehkittyä mikä on mielestäni hyvä aika jo. Yleensä on voimat loppuneet tuossa kolmen vartin kohdalla, mutta nyt pystyi puskemaan vähän pidempään. Täytyy kiinnittää huomiota syömiseen ennen treenejä.

Tuosta syömisestä treenejä ennen … on tullut huomattua, että vähintään tuntia aikaisemmin pitää syödä, koska muuten tulee niin tajuttoman huono olo sarjoja tehdessä ettei mitään rajaa. Alussa varsinkin tuota virhettä tuli tehtyä ja se kostautui sillä, että sarjat jäi kesken kun oksettava olo keskeytti tekemiset.

Nyt on syöty fiksummin eli heti kun aamulla herää (vähän ennen kuutta) niin vetasee purkillisen maitorahkaa (ehrmann… namnam!) tai proteiinipirtelön niin välttää tuon pahanolontunteen ja pystyy tekemään sarjat ilman oksettavaa oloa. Koitan nyt katsoa tuon syömisen aamulla kohdalleen niin, että jaksaa tehdä tunnin ajan toistoja. Se olisi omasta mielestäni sellainen optimaalinen aika mihin pyrin … ei liian pitkä eikä liian lyhyt. Tuossa ehtii käydä koko kropan läpi riittävän tehokkaasti.

Mitä tämän päivän treeneihin tulee, niin hyvin meni tosiaan kuten kirjoitin. Toistomäärät oli hyviä (kolmessa sarjassa 12-15 toistoa) ja kehitystä tapahtunut! Pulloverissa sekä vartalonkiertolaitteessa pystyi kummassakin nostamaan painoja 5kg. Muuten ei mainittavia nousuja … jalkaprässi vielä hakee paikkaansa joten siinä ei ihmeellisiä tuloksia toistaiseksi ole 🙂

En tiedä onko se korvien välissä tämä ongelma, mutta tuntuu kuin keskivartalo olisi kasvanut hiukan. Toisaalta kun katsoo asiaa vyön avulla niin ehkäpä enemmänkin kutistunut (puhutaan viikon aikana tapahtuneista muutoksista). Onko se mieli tosiaan noin rankka, että pistää temppuilemaan noin pahasti ajatuksia?

Jenkkakahvoista on tässä tullut höpistyä varmaan aikaisemminkin ja voi jälleen todeta, että kyllä ne tosiaan kutistuu … luojan kiitos. Kyljet nyt muutenkin on jämäköityneet aivan älyttömästi tässä kuukauden aikana! Jos joku vielä epäilee, että kannattaako tämä liikunta niin HETI YLÖS JA KUNTOILEMAAN!

Urheiluvammoista vielä pieni yhteenveto. Vasen ranne temppuili n. viikon ajan. Oli hieman voimaton tietyissä asennoissa ja pientä kipua säteili samalla. Tämä tosin onneksi hellitti torstaina. Samalla olkapää oli 1,5vko kipeänä (myös vasen puoli), mutta sekin on parantunut. Tänään muuten treenasin pitkästä aikaa (noh, 1-1,5vko ON pitkä aika) olkapäitä kevyesti. Sain viikko sitten sählyssä rakkulan jalkapohjaani (oikea jalka) ja eilen vuorostani vasempaan. Teippasin kyllä tuon oikean jalan mutta vasenta en… ehkäpä seuraavalla kerralla teippaan molemmat 🙂

Ei enempiä tällä erää. Tästä kehkeytyikin pienehkö romaani! Ai niin… sunnuntaille on nyt varattu sulkapallovuoro joten palailemme astialle tämän jälkeen.

Mainokset

One Response to Harva Meistä On Rautaa!

  1. Anna-Leena sanoo:

    Vaadin ennen ja jälkeen -kuvia mahoista ja jenkkakahvoista 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: