Torstain säbät väännetty!

Aaaargh!

Jalkoja kuumottaa. Siis voi helvetti. Kyllä ihmisen jalkapohjat voi olla liekeissä pelin jälkeen. Tällä kertaa teippasin molemmat jalat, mutta polte on silti ihan kiitettävä. Lisäksi kantapäät on aika hellänä. Sanonta: ”Urheilija ei tervettä päivää näe” pitää kyllä enemmän kuin paikkaansa, vaikkei tässä kovin huipulla edes vedetä. Tuntuu että joka kerran jälkeen on jotain ’rikki’ ja paikkoja särkee tai kolottaa. Täytyy pistää harkintaan josko hommaisi paremmat, tai siis – oikeat sisäpelikengät. Pitkävartisena kiitos. Rahallisia lahjoituksia otetaan vastaan 😀

Pelit sujui suuremmitta ongelmitta jälleen. Alussa tuntui että piiputtaa samantien, mutta puolentunnin kohdalla jaksoi jo juosta. Ihmeellistä tuo alun vaikeus … ehkä sitä jotenkin väänsi liikaa ja liikkui epäedullisesti jaksamista ajatellen.

Mitä näihin ns. urheiluvammoihin tulee, niin eilen oli oikean jalan polven takaa jänne/lihas aavistuksen kipeänä ja haittasi kävelyä. Nyt vuorostaan on vasemman jalan akillesjänne hellänä ja vaikeuttaa astumista … siis kävelyä. Itse asiassa oli jo ennen peliä, muttei se täysillä painamista mitenkään hidastanut. Jalkoihin tulleet rakkulat eivät myöskään ole vielä parantuneet kokonaan, mutta ei ne peliä ainakaan hidastaneet, onneksi.

Tiistaisen salikäynnin seurauksena on rintalihakset todella arkoina, vieläkin. Kiitos Pec Deckin. Näppärä laite jota tullaan jatkossa enemmissä määrin hyödyntämään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: