Viikon urheilut suoritettu

Viuh!

Nyt on tämän viikon liikunnallinen puoli suoritettu. Edessä on viikonloppu ja kun kaikki lapset ovat koolla … siis kaikki viisi (5!) niin siinä ei paljoa irtauduta omiin askareihin enää. Toki tuo itsessään jo käy urheilusta.

Tein tähän aamuun 40min kolistelun salilla. Treenasin selän, kyljet, vatsan ja jalat (jalkaprässi). Pohkeita treenatessa vasen puoli kramppasi jälleen, joten ne jäi tekemättä. Mikähän siihen on oikein iskenyt, että yhden 15 sarjan saa tehtyä ja sen jälkeen rupeaa kramppaamaan. Motivaatio oli ehkä aavistuksen kadoksissa kun treenikaveri teki oharit, niin ei saanut sitä parasta suoritusta irti ja itse käyntikertakin jäi vaivaiseksi 40 minuutin uroteoksi. Nämä oharit tosin oli kyllä arvattavissa, sillä eilen oli työpaikalla tutustumiskäynti asiakkuuteen sekä illallinen päälle.

Treeneistä vielä … pullover ja/tai rintalaite jätettiin pois, koska edelleenkin on vasen puoli rinnasta/kainalosta sen verran arka/herkkä ettei sitä uskalla liikoja rasittaa. Tein kyllä pulloverissa yhden 15 sarjan, mutta toista ei enää uskaltanut lähteä tekemään.

Mainitaan tähän samaan syssyyn vielä uusia kokeiluja ruokailusta. Tämä maanmainio Ehrmann maustamaton maitorahka ❤ saa ihan uusia ulottuvuuksia kun testasin siihen sekoittaa O`light mansikka mustikka -mehutiivistettä. On aivan taivaallista (tai sitten se vaan tuntuu siltä kun tottunut syömään _maustamatonta_ maitorahkaa…). Tämän vinkin löysin pakkotoisto.com forumilta.

Paino on ehkä aavistuksen tippunut tuosta 77,5kg:sta TAI sitten se vain tuntuu siltä. Etupakki on kuitenkin pienentynyt! Ehkä se läski rupeaa pikkuhiljaa oikeasti katoamaan! Mitä ruokailuun tulee, niin en älyttömästi alle 2000kcal ole syönyt, joten sinällänsä painon ei pitäisikään kauheasti tulla alaspäin. Nykyiseen painooni olen kuitenkin tyytyväinen, mutta se mistä se koostuu on vielä vähän kyseenalainen juttu… tätä linjaa vaan täytyy jatkaa. Kuntoilua, liikkumista ja urheilua!

Ai joo … hyvää viikonloppua! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: