Salittelua :-)

Hyväääääää huomenta!

Jälleen uusi viikko alkanut ja luonnollisesti salitreenien merkeissä. Viikonloppu vierähti nätisti perheen parissa ja syöden epämääräisen paljon epämääräistä ruokaa. Kyllä se mörkö silti kummittelee tuolla päässä ja pistää miettimään, että paljonko kestää syödä ja paljonko ei.

Tämän aamun treenit eivät menneet kaikilta osin putkeen. Pääsin ensinnäkin salille normaalista aikataulusta poiketen n. puolisen tuntia myöhässä johtuen siitä, että vein pari lasta ensiksi päiväkotiin. Toinen syy treenien lyhytkestoisuudelle (n. puoli tuntia) oli päänsärky. Otin aamusta automatkalla napin, mutta pusertaessa painoja tuo jyske takorautainen rupesi pääkopassa olemaan sen verran kiitettävä, että näin parhaaksi luovuttaa tältä erää.

Tulokset olivat kuitenkin hyvät ja niihin olen tyytyväinen. Ehdin treenata noinkin lyhyessä ajassa täydet 3×12/3×15 sarjat olkapäitä, vatsaa, rintaa, reiden loitontajia/lähentäjiä, kylkiä sekä loppuun vielä jalkaprässiä. Reisiliikkeissä oli ollut taukoa reilu viikko ja tuo tauko tuli ilmeisesti erittäin tarpeeseen, sillä pystyin nostamaan painovastuksia 10kg ilman että toistomäärät olisivat laskeneet edelliskerrasta.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja stay tuned! Tarkoitus olisi pikkuhiljaa saada se #¤%#% puntari niin voisi seurata kehitystä/muutosta sitäkin kautta. Palailemme asiaan viimeistään keskiviikkona.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: