Maksimipäivä

Jagshemash, i like me!

Huh huh, nyt on rankka salitreeni takana. Jalkoja kihelmöi ja paikat on enemmän tai vähemmän liekeissä.

Tänään tuli vetastua maksimipäivä. Vedettiin ennätykset useammassa eri laitteessa ja reilusti vieläpä. Lisäksi treenattiin monta muuta aparaattia ja lihasta kunnon sykkeellä. Perrrkele että on tyytyväinen olo!

Pohkeetkin kestivät tällä erää nätisti eikä kramppeja esiintynyt. Ehkä voimme kiittää sitä, että jaksoin huolellisesti lämmitellä paikat kuntoon ennen kuin aloin vetämään täyttä sarjaa….

Otin tänään käyttöön enemmän voimaa lisäävää harjoitusta entisen kiinteyttävän lisäksi, eli toistomäärät alemmas ja painomäärät ylemmäs. Jalkaprässissä tehtiin aikaisemmin 3×15 sarjaa 60kg:lla ja nyt 3×8 80kg:lla.

Lisäsin ko. laitteessa vielä lyhyemmän liikesarjan käyttöön, eli normaalisti kun prässissä vedetään syvään (polvet rintaan asti) niin nyt liike jätetään puoleen väliin ja nostetaan takaisin ylös. Tämä säästää myös osaltaan polvia ja voi tehdä suuremmilla painoilla (120kg 3×8 toistona).

Aamupalaan tein myös muutoksia, tosin en ole varma auttoiko juuri se siivittämään raskaammat treenit 50min kohdalle vai se, että tänään mentiin salille vasta varttia vaille kahdeksan kun normaalisti sieltä lähdetään pois noihin aikoihin. Mitä aamupalan muutokseen tulee on se, että tänään vedettiin hiilareita reilummin vaikka aikaisemmin olen valittanut ettei ne toimi itselleni… no nyt näyttäisi vuorostaan toimivan. Banaani + varrasleipä (täytteillä, tietenkin) sekä vettä reilusti. Täytyy jatkaa tätä linjaa jonkin aikaa ja katsoa auttaako se jatkossakin.

Ai niin, painon kehitys -sivua päivitetty!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: