Projekti jatkuu!

Oiiiikeeiiiin hyvää huomenta! 🙂

Nyt on projekti saatu jälleen jatkumaan eikä viikonlopun rötväilyt enää paina kuin pienenä turvotuksena vaa’alla.

Tarkoitushan oli jo eilen jatkaa tätä hyvin alkanutta kuntoilua, mutta oli sen verran jälkikrapulaa ja pöhöä päällä, että näin parhaaksi siirtää sen tähän aamuun, siis jatkamisen. En krapulaa.

Tällä erää tuli vedettyä huolellinen esilämmittely normaalia huomattavasti pienemmillä painoilla ja se kannatti. Mielestäni. Kävin kertaalleen käyttämäni laitteet alle puolella siitä määrästä mitä normaalisti laitan painoiksi ja tein 15-20 toistoa. Tähän perään pieni tauko ja täyttä sarjaa tekemään.

Uusia kilomääriä saatiin jälleen saavutettua. Kahdessa laitteessa on menossa maksimipainot, yhdessä ollaan 5kg päässä maksimista ja toisessa 10kg, eli hyvin tuo rauta tuntuu nousevan ainakin tällä hetkellä. Toki taas monessa muussa laitteessa mennään älyttömän kaukana maksimäärästä (olkapäälaite yms) joten ei tässä kauheasti kehumaan pääse kuitenkaan. Lisäksi toistomäärät ovat sen verran pieniä, että jo pelkästään niitä nostamalla saadaan kyllä tarpeeksi haastetta todella pitkäksi aikaa… loppuelämäksi 🙂

Kävin aamulla tuottamassa itselleni hienoisen pettymyksen puntarilla. 76,9kg näytti vaaka armottomasti, mutta tämä on viikonloppuna suoritetun baarireissun aiheuttamaa turvotusta (näin uskottelen itselleni … ja teille). Eiköhän tuo tuosta laske jälleen, ellei olisi niin ihme että vajaassa viikossa olisi tullut lihasmassaa vajaa kilo… no, ehkei kuitenkaan.

Tämmöinen vajaan viikon tauko salilta teki toisaalta ihan hyvää. Koko eilinen ilta meni nukahtamisen osalta aivan pipariksi kun mietin sängyssä, että mitä kaikkea sitä aamulla voisi salilla tehdä ja että koitetaanko nostaa lisää painoja vai kuinka… huoh, kyllä tuo salikärpäsen puraisu on vakava asia kun sotkee nukkumisenkin. Motivaatio kohdallaan?

Mietin tässä, että voisi harkita tuota mp3-soittimen mukaanottoa niinä kertoina kun ei ole seuraa. Jos vaikka kehittelisi kunnon tajunnan räjäyttävän soittolistan minkä avulla saa puristettua sen p*rkeleellisen repäisyn pintaan! Rauta nousemaan!

Ai niin, tänä aamuna oli alunperin tarkoitus mennä pelaamaan sulkapalloa kun tuli kaverin kanssa lauantai-iltana pienessä humalassa näin sovittua, mutta se vaihtui kuitenkin salitreeneihin, yllättäen 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: