Kevyt päivä

Kevyt? Ja paskat.

Tänään piti olla kevyt päivä salilla, vedetään pienillä painoilla ja lähinnä verrytellään… otetaan rennosti ja palaudutaan eilisestä. No tavallaan se onnistui, muttei kuitenkaan. Aloitin kevyesti, alle puolella normaalista määrästä, mutta pikkuhiljaa lisäsin painoja ja lähes täysillä sitä sitten kuitenkin mentiin se 50min urakka. Eihän siinä mitään, mutta huomenna on perinteinen sähly ja jos jalat on aivan poikki ja kroppa muutenkin niin voi tuo juokseminen olla vähän hiljasempaa.

Nyt kun on nämä aamupalat muuttanut enemmän hiilaripitoiseen (ruismuroja yms.) niin jaksaa huomattavasti enemmän. Eilen mentiin ensimmäistä kertaa täysi tunti ja tänäänkin 50min vaikka eilen oli suhteellisen rankka treeni.  Huomenna on vielä luvassa tunti juoksemista joten täytyy koittaa panostaa tuohon syömiseen enemmän. Eilen muuten tuli tuossa tunnin kohalla aivan täysi stoppi. Tunsi ettei jaksa enää yhtään puristaa vaikka olisi ehkä potkua ollut jäljellä lihaksissa mutta jotenkin vaan puhti katosi.

Tämän päivän treeneistä vielä muutama sananen. Toistot sekä sarjat meni nätisti ja kun mukana oli tahdittamassa mp3-soitin niin kummasti pystyi keskittymään paremmin. Vedin muutamassa laitteessa normaaleilla ”maksimimäärillä” ja osassa taas neljännes parhaasta pois. Rytmittelin tällä kertaa enemmän, eli 15 toistoa tietyillä painoilla, 5kg lisää ja yksi toisto vähemmän. Mukavaa vaihtelua perinteisen tahkoamisen päälle.

Nyt taas lopetellaan, eli huomiseen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: