Torstai on toivoa täynnä *ysk*

Olisikin.

No niin, löpinät sikseen. Tänään ei puhuta sählystä tulleista rakkuloista, eihän? Ei. Niitä tulee ja sillä selvä, valitettavasti.

Kovat oli väännöt ja kun ei ollut edes vaihtopelaajia, niin sai juosta koko tunnin. Muutaman kerran tuli käytyä maalissa imuroimassa palloja verkkoon, mutta suurin osa peliajasta tuli juostua. Se on muuten kumma miten hyvin sitä loppujen lopuksi jaksaa juosta parin weetabix -palasen ja protskupirtelön avulla. Ehkä tietysti jonkunlaisella kunnollakin on tekemistä asian kanssa, mutta tarkoitan, ettei virta loppunut kuitenkaan.

Näin pelin jälkeen tuntuu ettei vettä saa juotua mitenkään tarpeeksi. Olen tässä kirjoituksen aikana vetänyt puolenlitran tuopin vettä ja ENNEN kirjoitusta vedin samanmoisen. Salilla otin pelin jälkeen puolisen litraa palautusjuomaa… kamelille sukua?

Tänään ei tunnu syntyvän mitään järkevää tekstiä, joten päätän raporttini tähän. Ai niin, aamulla kävin puntarilla ja pientä nousua havaittavissa. Vyötäröllä se ei kuitenkaan näy.

Ai niin, tämäkin meinasi unohtaa listata.. kävimme eilen pojan kanssa uimassa kolmisen varttia. Eihän se ihan urheilusuorituksesta käy, mutta pienimuotoisesta liikunnasta kylläkin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: