Huilaamista, painoa, lihaskipua ja blogintäytettä.

Terveppä taas!

Olen tässä nyt hetken seuraillut kirjoittamisiani (no täytyyhän se katsoa/muistaa mitä kirjoittaa) ja teksti on mielestäni jo aika puuduttavaa. Toistaa itseään, toistaa itseään. Teksti tosiaan toistaa itseään. Teenkin nyt muutoksen asiaan. Lisään jatkossa mukaan ruokottomuuksia, murteita ja kaikkea mahdollista, notta sellaasta!

Lihaskipu. Tuo kehon tapa ilmoittaa, että heikkous poistuu elimistöstä on kyllä yksi parhaista muistuttajista siitä, että treenit todellakin toimii! Kolme edellistä päivää on mennyt hyvinkin jalkapainotteisesti ja sen huomaa. Kävely onnistuu tänään vasta vähemmän kivuttomasti, mutta siltikin pientä nykimistä ensimmäiset askeleet.

Tässä viime päivinä tai tarkemmin viimeisen parin viikon aikana on alkanut pää- ja niskasärkyä olla enemmän. En tiedä pitäisikö tuosta huolestua vielä, ehkä ei. Koitan lisätä venyttelyä treenien jälkeen ja iltasella, jos se auttaisi vaivaan. Pahimmillaan tuo oli viikko sitten, kun joutui ottamaan särkylääkettä pari kolme kertaa yhden päivän aikana. Terveellistä?

Lepoa on nyt luvassa jälleen muutama päivä. Normaalisti olen käynyt näin perjantaisin vielä salilla, mutta tänään jätin tarkoituksella välistä juuri noiden lihaskipujen vuoksi. Parempi antaa elimistön palautua kunnolla jalka- ja vatsalihaskipujen vuoksi.  Maanantaina jälleen paremmalla onnella 🙂

Paino on ottanut nyt pienen noususuhdanteen. En tiedä onko kyse lihasmassan pienoisesta kasvusta, nesteiden kertymisestä vai mistä, mutta lievästi nousee. Vyö ei siltikään kiristä, eli kuten aiemmin sanoin… vyötärölle ne ei ole tulleet. Katsotaan miten etenee! Tähän myös vaikuttaa tietysti se, etten ole vetänyt hetkeen miinuskaloreilla juurikaan, koska paino on siedettävällä tasolla. Pitää silti koittaa jälleen skarpata ja karsia syömistä, koska ylimääräistä rasvaa täytyy saada poltettua ja se ei onnistu, ellei syö vähemmän kuin kuluttaa (newsflash!).

Hyviä viikonloppuja, palailemme maanantaina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: