Kuntoilua viikon alkajaisiksi

Maanantaita!

Viikon ensimmäinen maanantai ja viikon ensimmäiset treenit. Johan tässä taas kerkesi tulla taukoa salilta ömmm … monta päivää!

Tänään väännettiin jälleen vakiot 50min tiukkaa raudankolistelua. Ei oikeastaan mitään poikkeavaa tuloksissa, mutta jaksoi ehkä vääntää paremmin alusta loppuun. Ei-niin-huolellinen vartin lämmittely alkuun ja siitä kovempaa sarjaa ja toistoa.

Eilisen pelleilyn takia olivat kädet vähän kipeänä, muttei oikeastaan tuloksiin tai harjoitteluun mitenkään vaikuttaneet. Eilen käytiin puistossa ipanalauman kera ja jonkun (minun!) täytyi näyttää mallia kuinka kiipelytelineissä kiipeillään! 😀

Ai niin! jälleen meinaa asioita unohtaa. Otin käyttöön kreatiinin jos se todellakin olisi niin ihmeaine kuin siitä mainostetaan, epäilen. Testataan kuitenkin. Tuotteen pitäisi auttaa siten, että kerää nestettä lihaksiin ja edesauttaa sarjakestoa/voimaa. Itse en tiedä johtuiko tästä aineesta vai mistä, mutta ei tullut perinteistä piiputtamista 50min kohdalla kuten aiemmin, ehkä se oli vain sattumaa vaikken normaalia aamupalaa nauttinutkaan. Käytetään tuota nyt kuitenkin tovi ja katsotaan onko todellista apua vai pistetäänkö huuhaatieteen piikkiin. Asiasta on paljon keskustelua mm. pakkotoiston forumeilla.

Vaihdoin samalla palautusjuoman laadukkaampaan tuotteeseen. Hintaeroa näissä ei ole juurikaan kuin muutama euro per kilo, joten sinällänsä suurista kustannuksista ei puhuta. Ehkä minusta vielä supermies leivotaan näillä? Ehkei. Täytynee jatkaa kovaa puurtamista edelleen.

Teen muuten tällä viikolla (mahdollisesti vielä tänään) yhteenvedon ensimmäisestä kahdesta kuukaudesta. Miten on vaikuttanut kuntoon, painoon, peili -minään, itsetuntoon ja kaikkeen mahdolliseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: