Jumitusta ja kuntoilua

Puuh…!

Ottipas se koville. Ei kauheasti kehumista tämän aamun suorituksessa joka jäi kaikessa vaatimattomuudessa 35min pyristelyksi alakroppaa treenaten. Ylävartalo otti eilisestä sen verran lihaskipua, että oli parempi jättää koko hartialinja/kädet treenaamatta. Tein pari vatsalihasliikettä ja kylkiä täydet, mutta muuten pelkästään jalkoja.

Polvi alkaa pikkuhiljaa olla luottamuksen arvoinen. Miksi? Siinä on ollut … tai on yhä vanha vamma. Aikoinaan sain sen (itse asiassa molemmat polvet) telottua luistelemisella kun ei tullut lämmiteltyä ensin tarpeeksi. Ilman lämmittelyä ja venyttelyä vihlaisee ilkeästi ja voimat katoaa hetkeksi täysin. Nyt tuota ei ole enää ilmennyt jalkaprässissä – onneksi *koputtaa puuta*.

Vasen olkapää/lapaluun seutu on aavistuksen kipeänä ja eilen ei voinut ottaa kädellä tukea ollenkaan jos halusi nousta lattialta ylös… mutta nämä on näitä, asiaan kuuluvia kipuja ja tuskia… on ainakin tehty jotain.

Huomisesta tulee näillä näkymin mahdollisesti välipäivä, mutta katsoo nyt. Tarkoituksena olisi käydä yläkroppaa treenaamassa mikäli ehtii palautua eilisestä tarpeeksi. Alavartalo jätetään kevyemmälle rasitukselle, koska torstaina on tuttu puttu sählyvuoro.

Tässä tällä erää. Juzu vaikenee, mutta vain hetkeksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: