Monipuolisuutta lisää?

Miten lisätä monipuolisuutta?

On tässä tullut jälleen kerran pohdittua tuota(kin) asiaa. Pitäisi saada lisää monipuolisuutta lajivalikoimaan. Toki kuntosali on jo itsessään mieltä piristävää ja varsinkin sähly – rakkaudesta lajiin. Siltikään ei tunnu riittävän, tai mietin jo nyt, että jossain vaiheessa tämän saman tahkoaminen varmaan rupeaa puuduttamaan liikaa.

Uintia lisää? Sulkapalloa lisää? Ne kävisi. Uinti vaan on aina ”lähtemistä” ja siinä menee enemmän aikaa suihkuineen, saunoineen yms. Sulkapallon takia taas joutuu ajamaan 30km/suunta koska ennen tai jälkeen työajan se ei oikein onnistu… ja vaatii aina sen toisen osapuolen jota ei ole joka kerta saatavilla. Koska edes viimeksi olen sulkapalloa pelannut?

Seinäkiipeily? Se kuulostaisi mukavalta, vaan missä sitä harrastaa ja onko kallista? Vaatiiko jotain spesiaalivälineitä jotka täytyy ostaa? Entä jos pistää viimeiset pennit kiinni välineisiin, mutta laji ei enää innostakkaan? Entäpä jokin itsepuolustuslaji? En taas vuorostaan jaksaisi ottaa kaikkia koruja/lävistyksiä pois joka kerta kun menee harjoittelemaan. Välineet kyllä löytyisi kun harrastin Krav Magaa 2002-2003 vuosina, mutta ainakaan kotipaikkakunnalla ei tuohon löydy paikkaa… meneepä hankalaksi. Lienee toistaseksi tyydyttävä tähän harrastusvalikoimaan mitä on.

Ai niin, kävin muuten tänään pelaamassa sählyä. Pelit meni mielestäni hyvin, jalat tuli hinkattua puhki ja hiki virtasi, eli homma täytti tehtävänsä ja sai kovan sykkeen päälle. Tänään jos vielä kävisi ulkoilemassa illalla tai uimassa niin paketti olisi kasassa … ja huomenna aamusta vielä salille… joo, näin teen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: