Luistelua ja rautojen kolistelua

Tuli sitten eilen avattua rullaluistelukausi virallisesti. Kävin pienen 25min lenkin heittämässä ja tarkistamassa katujen kunnon, eikä ole kauheasti ainakaan vielä kehumista. Pääasiassa keskusta ja sen lähialueet on puhdistettu sorasta, mutta jos haluaa kunnolla luistella rauhallisempia reittejä, niin pitänee vielä odottaa tovi. Kelin puolesta ei ainakaan nyt ole mitään estettä, sillä illat ovat juuri sopivan viileitä.

Aamun kuntosaliosuus myös käyty huiluttelemassa. Normaali 50min setti jossa käytiin läpi lähes koko vartalo. Tällä kertaa tuli vartalonkiertolaitteessa pieniä ongelmia viimeisessä sarjassa kun rupesi närästämään, ihme laite.

Eilen, kuukauden ensimmäisenä päivänä otettiin myös paino (jee, neuvola-ajat mielessäin!) ja puntari näytti 76,8kg eli nousussa ollaan. En usko… siis huom! usko että kyseessä on kuitenkaan mitään mistä kannattaa olla huolissaan, koska kuntoiltu edelleen älyttömästi ja syöty suht. normaalisti. Lisäksi kreatiini kerää nestettä lihaksiin ja sen aiheuttama painonnousu voi olla ~2kg, eli pistetään sen piikkiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: