Kuntoilua, again!

Huomenia!

Näin lomalla ollessa tuntuu olevan kaikki voima hukassa. Ei vaan tahdo jaksaa kuten tuo maanantain salikeikka antoi vähän odottaakin. En tiedä johtuuko siitä, että tottunut käymään heti aamusta salilla vai mistä… no kuitenkin.

Eilen illalla käytiin kaverin kanssa läiskimässä sulkapalloa tunnin verran ja päälle lyhyt salikäynti. Itse peli meni hyvin, vaikken voittanutkaan. Jaksoi juosta ja vähän tuntui siltä, että kunnonkohotukseen tuo ei enää käy … koska juoksu ja liike on sen verran pientä ja lyhytkestoista, ettei siinä enää kehity. Salikäynnistä nyt ei mitään ihmeellistä voine mainita, sillä kestoltaan se oli n. 10-15min luokkaa ja siinä ajassa ei paljoa hikeä saatu pintaan.

Tänään taas puolestaan oli heti aamusta sählyvuoro ja se meni kuten yleensäkin.. muutamia maaleja ja paljon juoksemista. Tuota juoksupuolta haluaisi saada kyllä lisääkin, mutta vaihtopelaajien määrä verottaa tätä aika huolella.

Saisivat nyt vihdoinkin putsata nuo kadut muualtakin kuin keskustasta, että pääsee luistelemaan … siinä voisi vetää niin pitkään ja huolella kun huvittaa ja kasvattaa tätä kuntopuolta enempikin.

Sählyn perään kävin vielä salin puolella tekemässä parit toistot jonka jälkeen suuntasin kotiin.

Summa summarum … fiilis korkealla ja lihaskunto ”ihan jees”, vaikka suurin salivire onkin kadoksissa. Huomiseksi voisi yrittää saada jotain pientä liikunnallista osuutta, koska viikonloppuna on edessä muuta menoa ja tekemistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: