Voimailua pitkästä aikaa

Ihan ensimmäiseksi, nyt huippaa. Sairastelun jälkeen ensimmäinen salikäynti tehty. Visiitti oli kohtalaisen pikainen vaikka pääliikkeet tulikin käytyä läpi. Kestoltaan urakointi oli puolentunnin luokkaa ja jos tästä jotain hyvää haluaa sanoa niin voimat on tallella. Itse asiassa pystyin vetämään pitkästä aikaa ongelmitta normaaleilla maksimisarjapainoilla.

Vastapainoksi hyville uutisille: unohdin aamulla syödä ennen salille menoa ja ilmeisesti siitä syystä nyt huippaa niin perkeleesti. Tosin voi olla, että olisi kannattanut aloittaa huomattavasti kevyemmin eikä vetää heti täysillä. Sikäli taas… ei ole ollut viikkoon enää muuta kuin pieniä allergiaoireita.

Summa summarum: Kuntosalikäynnistä jäi posiitivinen ja hyvä fiilis. Toistot ja sarjapainot olivat parhaimmasta päästä mihin olen pystynyt. Uskon, että olisi voinut nostaakin vielä, mutta … mielummin aloittaa vähemmillä riskeillä, vaikka tämä meni kyllä enempi vakiokäynnistä kuin sairastelun jälkeisestä varovaisesta aloituksesta. Siltikin antaisin arvosanaksi itselleni 9+

Tästä on hyvä jatkaa 🙂

Ps. Tein eilen voimapyörällä toistamiseen 3×10 sarjan kun vihdoin vatsalihakset suostuivat yhteistyöhön ja polttelu on jälleen taattu muutamaksi päiväksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: