Salikäynti osa XYZ

Puhhuijaa. Ainakin vähän.

Eilisen jälkeen oli hyvä mennä salille kun saatiin tämä arki rullaamaan ja sairastelut on toivottavasti taaksejäänyttä elämää muutamaksi viikoksi. Näin ainakin toivon.

Käynti sinällänsä ei poikennut eilisen kaavasta. Kevyt lämmittely alle ja rautaa kiskomaan ylöspäin. Painot itse asiassa nousi ihan kiitettävästi vaikkei tälläkään kertaa ollut tavoitteena rikkoa ennätyksiä (eikä itseään), vaan lähinnä kuulostella omaa jaksamista ja aloittaa (muka) kevyemmin.

Suunnitelmissa oli jalka (=perse!) painotteinen treeni joten aloittelin alataljan kanssa temppuilun. Lenkki jalkaan ja eteen/taakse vetoja kevyesti. Ohjelmassa oli tokin muitakin laitteita kuten esim. jalkaprässi, reiden loitontajalaite ja olkapäihin kohdistuvat laitteet. Vatsat jätettiin vieläkin välistä toissapäiväisen voimapyöräkikkailun ansiosta.

Puolentunnin kohdalla treenatessa tuli outo tukkoinen, ehkä vähän flunssainen olo joten päätin lopettaa treenin siihen. Ennen treenejä muistin tällä kertaa syödä ja huippauskohtaukselta vältyttiin. Lienee verensokeri pudonnut eilen liian alhaiseksi?

Ja lopuksi: Salin jälkeen saunaan … voisiko enää paremmin aloittaa työpäivää? 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: