Viikonloppu lähestyy

Viikonloppu tuntuu lähestyvän, onneksi. Ei enää jaksaisikaan istua töissä ja ihmetellä maailmanmenoa. Toisaalta taas kaikki muut tulevaisuuden stressit lähestyvät myös, joten sinällänsä tämä ei tuo kuin väliaikaisen helpotuksen.

Se mitä stressaamisen ohella tulevaisuutta odotellessa tapahtuu on kuntoilu. Tänään kävin vuorostani pelaamassa sählyä. Tuntuuko tämä Groundhog Day -elokuvalta?

Sählyä pelatessa totesin, että nyt on sairastelu voitettu tältä erää ja voi antaa palaa täysillä. Jaksoi juosta, jaksoi juosta niin perkeleesti. Toki välillä piiputti, mutta pian oltiin taas jaloilla ja mentiin. Kovaa.

Virtaa piisasi ja olo oli kuin duracell -pattereilla varustetulla kaverilla. Hyppimistä, pujottelua ja kikkailua. Tempoa piisasi ainakin omasta mielestäni.

Pelillisesti ollaan hyvässä iskussa. Vedot menevät ”usein” kuten pitää ja tuli pari todella hienoa laukausta (joista myös maali). Lisäksi lähettämäni syötöt löytävät nätisti perille, ei toki kaikki mutta … omalla tasolla ollaan ja se on tärkein.

Huomenna aamusta vielä kuntosali tai sulkapallo ja siitä viikonlopun viettoon. Jos kelit sallii niin rullaluistelua voisi kokeilla sauvojen kera.

Vielä on asiaa munasta. Kananmunasta. Lueskeltuani aikani keskusteluja ja tutkimuksia voin kyllä sanoa, että nauttikaa ihmiset munasta. En tarkoita tällä lauantai-iltana loton jälkeen tapahtuvaa puuhastelua vaan ihan pelkkää ruokaa. Kananmunassa on niin normaalin elämän, kuntoilun kuin kehonrakennuksenkin kannalta erittäin tärkeitä ravintoaineita jotka kannattaa hyödyntää. Varsinkin kun kananmunan hinta on naurettavan pieni.

Yksi kananmuna päivässä parissa aamupalan tai iltapalan yhteydessä on maukas lisä ja antaa tärkeitä aineita elimistölle. Toisaalta taas vastapainoksi kananmunan sanotaan lisäävän kolesterolia. Tosin, tämäkin muuttuu aina vähän väliä. Milloin kananmuna on hyväksi ja milloin pahaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: