Eipä onnistunut sulkapallo ei.

Hiton joogaajat.

Enhän minä muistanut että heillä on perjantaisin klo 8 eteenpäin tuo liikuntasalin puoli varattuna joten siinä ei sitten voinut pelata sulkapalloa. Turhauttavaa tästä tekee se, että aamulla kun tulin töihin niin maila jäi auton peräkonttiin ja se piti käydä hakemassa. Tämän jälkeen tietysti takaisin työpisteelle ja totesin, että sulkapallotkin ovat vielä autossa ja eikun uusi lenkki.

Onneksi kuntosali oli jälleen kerran vapaana ja sinne pääsi kolistelemaan rautaa. Perussetti, ei oikeastaan mitään ihmeellisempää. Jalat, olkapäät, latsit ja yleisesti koko kroppa käytiin läpi 37min lyhyessä ja nopeassa suorituksessa.

Virtaa olisi ollut vielä jatkaa, mutta kello oli jo niin paljon (selityksiä siis löytyy) että koin paremmaksi lähteä pois ettei töissä istuminen mene kovin myöhään.

Sinällänsä harmittaa kun olisi pitkästä aikaa päässyt pelaamaan sulkapalloa, mutta kun ei niin ei.

Tästä voi lähteä pikkuhiljaa nostamaan tuota saliaikaa ylöspäin sinne 50-60min tuntumaan mikä on mielestäni optimaalinen aika minkä vielä jaksaa tehdä ilman pitempiä taukoja kuin mitä toistojen välissä siirtyminen laitteesta toiseen vaatii.

Ai niin! Ostin pari kuukautta sitten itselleni farkut jotka eivät silloin vielä mahtuneet. Ajattelin, että näistä tulee hyvät motivaatiofarkut joihin ehkä joskus tulen vielä mahtumaan ja tänään aamulla kun kokeilin niin perkeles! Mahtuuhan nämä! Eniten tässä tuo hyvää mieltä se, että paino ei ole oikeastaan laskenut ostohetkestä vaan pysynyt samassa tai jopa noussut vähän. JESS! Ehkä suon tästä itselleni viikonlopuksi pienen herkutteluhetken…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: