Aamupalan merkitys jaksamisessa

Jälleen tuntuu korostuvan tuo asia, eli aamupala. En tiedä johtuuko kolmen edelliskerran vetämätön olo puolentunnin kohdalla aamupalasta tai sen vähäisyydestä, mutta tänään tein siihen muutoksen ja se auttoi. Normaalisti olen vetänyt kourallisen kaurahiutaleita, pellavansiemenrouhetta reilu ruokalusikallinen, loraus maitoa ja vähän sokeria maun vuoksi, avot! Tänään lisäsin tuohon vielä ruisleivän. Ehkei kaikkein virallisin testi tai mitenkään täysin paikkaansapitävä, mutta omalla kohdalla tuo auttoi… placeboa?

Mitä tämän aamun treeneihin tulee, niin hyvin kulki! Tein alkuun vapailla painoilla muutaman toiston jonka jälkeen alataljan kanssa kamppailua. Perään normaali kierto laitteissa ja hiki virtasi! Nyt ollaan pitkästä aikaa nousujohteisessa menossa joka kieltämättä tuntuu hyvälle ja auttaa aavistuksen laskemaan päässyttä motivaatiota. Aamulla meinasin arpoa tuloksen päässäni, etten lähde salille, mutta nyt kun siellä on jälleen käyty niin ei voi muuta sanoa kuin että hyvää teki! 🙂

Kestoltaan käynti oli 40min luokkaa ja vielä olisi jaksanut tehdä, mutta päätin lopettaa tältä erää tähän, koska pitää töistä päästä aikaisemmin pois kun on paljon paljon tehtävää.

Tuosta motivaatiosta vielä; Yksin treenatessa tuntuu motivaatio olevan huomattavasti suuremmalla koetuksella kun kaverin kanssa käydessä. Työkaverin selkä on vieläkin sen verran hajalla, ettei apuvoimia salille ole. Onneksi sählyvuoroja on jatkossa kaksin kappalein, eli normaalin torstain lisäksi käyn nyt myös maanantaisin pelaamassa toisen porukan kanssa.

Ensiviikosta alkaen täytyy siis sovittaa kaksi sählyvuoroa ja 2-3 salikäyntiä per viikko (arkipäiville). Tuleekohan liian rankkaa jos sählyä on maanantaina ja torstaina, kuntosalia tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina vai jaksaisiko maanantaisin vetää salin JA sählyn jolloin voisi huilata vaikka tuon keskiviikon?  Noh, tätä täytyy vielä miettiä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: