Paino on voimaa, ylipaino ylivoimaa?

Toivottavasti ei, sillä tarkoitus on saada enempi voimaa, muttei ylipainoa.

Vanha kunnon sananparsi ei saa pitää paikkaansa, koska nyt kreatiinin (ah, taas tämä sama lisäravinne mistä ei voi ikinä puhua liikaa) käytön lopettamisen jälkeen paino on alkanut laskea, sillä kreatiinin lihaksiin sitoma neste katoaa pikkuhiljaa.

Periaatteessa nyt näkee kuinka paljon painoa on tippunut todellisuudessa kun viikko pari vielä menee ja ylimääräinen ei-ruoasta kertyvä kreatiini on poistunut elimistö. En tainnut muistaa painohehkutuksissa sitä, että kreatiini todellakin nostaa 1-2kg painoa nesteen keräytymisen takia.

Noh, enivei. Tämän ’ihmeaineen’ käytön aloittaminen jossain vaiheessa nostanee painon jälleen ylöspäin, eli ilo on lyhytaikainen.

Muutakin asiaa kuin puhetta pulvereista, eli kuntoilua @ sali. Aamun treenit kulkivat hyvin. Fiilis treeneistä jäi positiiviseksi, vaikka pientä väsymystä eilisestä rasituksesta oli havaittavissa. Hyvin pitkälti noudatettiin eilistä kaavaa sillä erolla, että rinta ja jalkaprässi jätettiin välistä. Rinta lähinnä siksi ettei enää jaksanut *köh* ja prässi taas huomisen sählypelin vuoksi (ja pienten poltteiden mitä eilinen toi tullessaan). Eli selityksiä piisaa 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: