Vapaat painot ja kahvakuula.

Enkä tarkoita nyt niitä mitkä eivät ole toisten käytössä.

Niin, eli eli. Tänään oli hyvinkin poikkeuksellinen ja sitä kautta todella hyvä salipäivä, tai siis aamu.

Jätin kaikki laitteet tällä kertaa tekemättä (no hyvä on, täytyy tunnustaa: Jalkaprässi ja pohjeaparaatti tyypitettiin silti) ja tein pelkästään vapailla painoilla ja kahvakuulalla. Monella tapaa teki hyvää irrottaa vanhat (joo, kokonaiset 3,5kk) rutiinit ja tehdä jotain mitä ei ole tehnyt.

Täytyy sanoa, että kannattaa näköjään tehdä muutoksia ohjelmaan ja joskus heittää koko ohjelma sivuun ja tehdä mitä huvittaa. Aika meni kuin siivillä (kaikki 35kpl minuutteja) ja mukana oli pitkästä aikaa sitä tekemisen iloa ja riemua. Motivaatio nousi kertaheitolla uusiin sfääreihin.

Tuo kahvakuula on todella fiksu keksintö. Ei se omalla asteikollani ehkä ihan voimapyörää voita, mutta kuitenkin erittäin monipuolinen vimpain millä pystyy treenata kroppaa todella monipuolisesti.

Käsipainoilla tein olankohautuksia (kuulostaapa hienolta) ja takaolkapäitä sekä monenlaisia liikkeitä mille en löydä fiksuja (tai edes olankohautusta vastaavaa hienoa termiä) vastineita sanoista.

Tämän päivän treeneihin olen enemmän kuin tyytyväinen. Mieli piristyi aivan älyttömän paljon. Lisäksi päälle vielä sauna niin mikäs se olisikaan parempi tapa aloittaa työntekoa kuin tämä 🙂

Toisten treenaajien blogeja lukiessa huomasin, että aika moni antaa treeneillensä arvosanan joko numeerisesti tai tähtinä. Tuota voisi harkita itsellekin ihan säännölliseen käyttöön, noh mietitään.

Mainokset

One Response to Vapaat painot ja kahvakuula.

  1. webmaster sanoo:

    Hei!

    Blogisi on linkitetty sivustolle http://www.terveyskeskus.fi

    terveisin
    webmaster

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: