Viikon atleettinen propaganda suoritettu

Tämä viikko taitaa olla pulkassa.

Yllättävän, tai siis todella hyvin tuli siltikin suoritettua näitä ohjelmia, vaikka viime viikolla vähän epäilin ehtiväni/jaksavani tehdä muuta kuin 2-3 kuntosalikäyntiä. Tälle viikolle sai ma-ti-ke kuntosalin ja tälle torstaille 55min sulkapallomatsi ja perään 25min sali.

Tämän päivän suorituksista sen verran, että sulkapallossa oli hyvä liike ja energia. Yhdessä kohtaa tuli pieni väsyminen ja tuntui ettei jaksa edes pitää silmiä auki. Outo tilanne, mutta meni nopeasti ohitse. Pelissä tosin tuli takkiin samalla lukemalla kuin viimeksi, eli erät menivät 5-4 vaikka johdinkin jo 1-3.

Kuntosalilla taas sain puristettua yllättävän paljon 25 minuuttiin. Sain treenattua olkapäät, pohkeet, epäkkäät (ne olankohautukset), kyljet, reiden loitontajat ja lähentäjät sekä temppuiltua vielä kahvakuulallakin tovin. Pulloverissa vedin vain yhden sarjan.

Tämän päivän kuntoilusta jäi todella hyvä fiilis ja vielä kaipaisi lisää. Kovasti houkuttaisi käydä illalla rullaluistelemassa, mutta voi olla parempi viettää aikaa perheenkin parissa 🙂

Ellei nyt ihmeempiä tapahdu, niin palaan blogin pariin vasta ensiviikolla, joten alustavasti … ensiviikkoon!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: