Uusi viikko, uudet kujeet.

On jälleen maanantai, tuo jokaisen työssäkäyvän pahin painajainen. Viikonloppu levätty mukavasti niin jaksaa taas (no ei oikeasti. Onko lepoa se, että komentaa kahta lasta samalla kun korjaa veljen kanssa autoa ja ajaa 700km?).

Viikonloppuna ei siis tullut muuta tehtyä kuin oltua ja laitettua autoa kuntoon katsastusta varten. Urheilullisesti meni hyväntekeväisyyteen nämä pari päivää. Ruokapuolikin meni pääosin harakoille, mutta ajatellaan tätä viikonloppua ”hiilaritankkaukseksi” niin ei tule paha mieli 🙂

Tämä päivä ja viikko aloitettiin kuitenkin tehokkaasti. Reipas käynti salilla hyvällä lämmittelyllä piristää aina kummasti mieltä ja antaa paljon viikonlopun syömisiä anteeksi, vaikkei tullut missään vaiheessa herkuteltua liiemmin.

Tänään treenattiin vapailla painoilla (ja yllätys yllätys kahvakuulalla). Lisäksi reiden ojentajat&lähentäjät, pohkeet, jalkaprässi, pullover, olkapäät, vatsa ja selkä. Jotain saattaa jäädä mainitsematta epähuomiossa, mutta suhteellisen täysipainoisesti harjoittelin.

Otin neuvosta (palautteista) vaarin ja tein alkuun vapailla painoilla lämmittelyä jonka jälkeen siirryin itse laitteisiin tekemään perinteistä sarjaa. Niin ja toki ihan ensimmäiseen salirutiiniin kuuluu se rutistus soutulaitteella jossa herätetään kroppa ja kylmäkäynnistetään lepotilassa oleva sydän 🙂

Pientä kehitystä on kuitenkin havaittavissa, joten uskon, että pääsen kuun alussa asettamiini tavoitteisiin ainakin pääpiirtein. Tämä kummasti motivoi ja auttaa tulemaan salille ehkä jo huomenna uudestaan. Viimeistään kuitenkin keskiviikkona.

Teen jatkossa jokaisen käynnin perään pienen yhteenvedon salikäynnistä kuten oli aiemmin puhetta eli arvosanan peruskoulusta tutulla skaalalla ja ajallisen keston käynnistä.

Kesto: 45min
Arvosana: 8+

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: