Ei jaksaisi ei, mutta köyhän on pakko yrittää.

Meinaa olla vähän nyt pientä laskusuuntaa motivaatiossa. Jotenkin tuntuu, että tuo peruskuvion sahaaminen alkaa käydä työstä. Vapaat painot ja muut helpotti urakkaa, mutta palasin takaisin vanhaan tuttuun kuvioon ja se … se syö miestä.

Motivaatio koki kolauksen kun taas yksin puuhastelin salilla. Se on jotenkin niin … puurtamista. Ehkä voisi vähentää salilla käymisiä niin, että palaisi (ah, taas) aiempaan rytmiin, eli ma-ti salilla, keskiviikko huilia ja torstaina sähly. Viikon viimeisen aktiviteetin suorittaisi perjantaina salikäynnillä ellei viikonlopun satunnaisia sulkapallonhuiskimisia lasketa. Tuolloin pari peräkkäistä salipäivää ei vielä tapa kaikkea intoa ja mukaan tulee yksi huilipäivä parin rykäisyn välissä.

Onneksi huomenna on jo torstai mikä tarkoittaa viikonlopun lähenemisen lisäksi sählyvuoroa. Toivottavasti työ ei sotke tuota päivää yhtään enempää, sillä haluan todellakin päästä pelaamaan. Viime viikon helatorstai kun esti pelaamisen niin pelihalut ovat omissa sfääreissään!

Tämän päivän treenit noudattivat jotakuinkin peruslinjaa. Pientä puutumista oli ja meinasin heittää jo hanskat tiskiin, mutta puolipakolla vedin sarjat loppuun. Jalat jätin tarkoituksella treenaamatta huomisen sählyvuoron vuoksi.

Kesto: 48min
Arvosana: 7½

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: