Tiputanssia

Tai siltä se ainakin minusta näyttää tuo suorittamani kulmasoutu tangolla.

Tekniikassa ei varmasti olekkaan muuta kuin hiomista, sillä meni aikamoiseksi tiputanssiksi tuo liike. Onneksi paikalla ei ollut muita, joten sain rauhassa tehdä huonolla tekniikalla 3×15 toistot todella pienillä painoilla. Täytynee katsoa vielä lisää netistä opastuksia kuinka tuota liikettä täytyisi tehdä.

Olen tässä muutaman päivän syönyt normaalia enemmän kokeilun vuoksi. Lähinnä siitä syystä, että näen miten se vaikuttaa jaksamiseen ja painoon. Jaksaminen on noussut huimasti ja tuntuu, että illallakin voisi vielä käydä nakkaamassa luistimilla pienen lenkin.

Paino taas vuorostaan on tämän aamun punnituksen perusteella laskussa. Syyksi tähän en keksi oikeastaan mitään. Onhan se toki mahdollista, että elimistö olisi mennyt jossain vaiheessa säästöliekille ja siksi paino ei ole pudonnut vaikka olen mielestäni syönyt maltillisesti. Olen lisännyt ruokavalioon huomattavasti enemmän kanaa ja kananmunaa. Eilen vedin iltapalaksi kolme kananmunaa (siis normaalin iltaruoan päälle) ja toissapäivänä puolestaan huitasin paketillisen firebirdsejä.

Kieltämättä tuntuu oudolta, että mitä enemmän syö, sitä nopeammin paino putoaa. Toisaalta taas treenimäärä on lisääntynyt parin viimeisen viikon aikana entisestään, mutta syöminen on pysynyt suhteellisen pitkälti ennallaan. Tässä riittää pähkäilemistä hetkeksi kun miettii syömistä ja muutoksia painossa.

Jos olette kommentteja lukeneet, niin siellä ehdotettiin magnesiumjauhetta rakkuloiden estoon. Valittelin, ettei meidän salilla sitä näytä olevan. Tänään kun hetken pyörin nostonurkkauksessa, niin löytyihän sieltä pieni metallinen astia missä oli pala magnesiumjauhetta.

Tämän päivän osalta treenit meni siedettävästi. En tehnyt laitteista muita kuin pohjelaitetta, reiden lähentäjää&loitontajaa ja taljaa. Vapaat painot ja vapaamuotoinen tekeminen oli päivän sana kun tuntui ettei jaksa repiä itseään enää pakkosuorittamiseen.

Viikonloppu lähestyy ja sitä kautta liikuntapuoli hiljenee. Suunnitteilla ei ole mitään kävelyreissua (säistä riippuen toki) kummallisempaa joten tähän vedoten, palailemme takaisin ensiviikolla jolloin myös kuu vaihtuu ja on aika tehdä yhteenveto kuluneesta kuukaudesta.

Kesto: 38min
Arvosana: 7+
Fiilis: Siedettävä. Motivaatio vähän hukassa ja meinasin jättää menemättä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: