Levon ja ruoan tarve?

Tuo tuntuu olevan itselläni vielä pahasti hakusessa. Eilen illalla kun tulin luistelemasta niin ruoka maittoi enemmän kuin aikoihin ja olihan sitä lupa kyllä syödäkin. Mietin vain, että paljonkohan sitä kestää oikein syödä, että se olisi tarpeeksi, muttei liikaa? Asiaa vaikeuttaa vielä se, etten käytä enää kalorilaskuria tai mitään muutakaan määrien laskemiseen. Ainoa asia mitä enää lasken on se, että saan riittävästi proteiinia.

Lepo puolestaan on todella tärkeää treenatessa palautumisen ja lihaskasvun vuoksi. Viimeyö oli ehkä paras esimerkki siitä, kuinka lepäämisestä ei tule mitään. En tiedä johtuiko ukkosesta ja hiostavasta ilmasta vai siitä, että kävin myöhään vielä luistelemassa, mutta voisi sanoa kyllä olleen liskojen yö.

Nämä kaksi asiaa kun yhdistää niin saadaan näppärästi tämän aamun ”tehokkuus” ja ”voima” salille. Meni hyvinkin pitkälle muniinpuhalteluksi tuo käynti kun juuri ja juuri puolituntia jaksoi ähistä ylävartaloa treenaten.

Kelit sen kuin paranee rullaluistelun kannalta. Koko yön satanut ja edelleen jatkuu. Toisaalta taas eipä kyllä voi oikein mennä luisteleen näiden pienimuotoisten nirhaumien vuoksi. Hyvä kun pystyi salikengät jalassa olemaan salilla. Otteet painoista ja laitteista oli myöskin vähän hakusessa kun ei voinut ihan kunnolla puristaa.

Vaikkei minulle ennustajan lahjoja olekaan suotu niin veikkaisin, että tämä viikko menee hieman rauhallisemmin ja se on hyvä asia se. Rauhallisempia viikkoja on hyvä pitää ja jossain välissä varmasti myös taukojakin. Toisaalta ajattelin ajoittaa tauot kesälomalle niin saa parhaan hyödyn irti.

Treeneistä vielä muutama sana: Vapaita painoja, kahvakuula ja olkapäälaite oli pääasialliset laitteet. Muutamat heilautukset ja nostot sekä epäkkäiden ja olkapäiden treenaus. Ei mitään mahtavaa eikä mullistavaa. Ei oltu palauduttu tarpeeksi eilisestä ja voisin syyttää siitä huonoja yöunia 🙂

Kesto: 32min
Arvosana: 6½
Fiilis: Melkein turhempi reissu kuin Joonas Hytösen oma tv-ohjelma.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: