Huilipäivä vietetty ja salilla käyty

Eilinen tuli vietettyä lunkisti tekemättä mitään. Ihmeen koville ottaa tuo huilaaminen ja tuntui, että on iäisyys kun on ollut viimeksi salilla. Päivän mittaan oli kovatkin poltteet käydä edes luistelemassa, mutta päätin kuitenkin mennä vasta tänään salille ja sovin työkaverin kanssa tärskyt seitsemäksi. Luonnollisesti kaverilla väsytti aamusta sen verran enemmän joten sain huhkia urakkani yllätys yllätys, yksin.

Treenit olivat alkuun ihan älyttömän puuduttavat ja tuli sellainen fiilis, että lähenkö kesken sarjojen pois kun ei tuntunut kiinnostavan sitten pätkän vertaa. Olin jo heittämässä remeleitä nurkkaan kun tuli ajatus, että jos nyt luovutan, niin se on menoa sitten. Puoliväkisin jatkoin ja tulihan se hyvä fiilis ja tekemisen meininki sitten kuitenkin.

Tein uusia sarjaennätyksiä, eli kehitystä tapahtuu. Lisäsin pulloverissa ja vatsalaitteissa kiloja lisää ja hyvin tuntui liikkuvan edelleen. Muutoin treenit olivat kuin muutkin, eli ei mitään erikoisempaa mainittavaa.

Kävin lähes koko kropan läpi ja treenaamatta jäi treeniohjelmasta katsoen vain kulmasoutu, jalkaprässi ja pec-deck. Jalkaprässi siitä syystä, että jos pääsen huomenna pelaamaan sählyä (näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä) ja pec-deck taas vuorostaan siksi, että tein pulloveria raskaammin ja punnerrukset päälle. Kulmasoudun yksinkertaisesti unohdin tehdä 🙂

Olen tässä nyt reilun viikon syönyt reilummin, eli enemmän kuin ennen. Tämä on osaltaan nostanut voimatasoa, mutta enemmän vaikutusta on tullut jaksamiseen. Paino puntarilla osoittaa lievää nousua, mutta toivon… ei vaan uskon, että se on lihasmassaa se mikä siellä puntarissa näkyy!

Nyt odottelemaan viikon kohokohtaa, eli huomista … pääsenkö pelaamaan vai en. Mikäli peruuntuu, niin täytyy yrittää käydä edes luistelemassa. Ei tässä ihan levolle voi kuitenkaan asettautua 🙂

Kesto: 49min
Arvosana: 7+
Fiilis: Pakkopullasta ”ihan jees” fiilikseen. Omaa jaksamista edisti uudet sarjatulokset.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: