Aamuaerobinen

Ihan ensimmäiseksi, huomenta!

Moni vannoo aamuaerobisen nimeen rasvanpolton yhteydessä. Päätin itse tänään koittaa herättää elimistöä unesta käymällä luistelemassa lenkin pienen aamupalan voimalla. Maitorahka ja leipä nassuun kera kahvin ja veden ja eikun menoksi!

Kävin luistelemassa keskiviikkoaamun kunniaksi 17km lenkin ja aikaa meni 58 minuuttia, eli suhteellisen vikkelään tuli reissu vedettyä. Ensimmäiset 5km oli aika pitkälti tuskaa kun rintaa rupesi korventamaan oikealta puolen ja oli kohtalaisen napakka vastatuuli, mutta se kun selvittiin niin loppumatka olikin huomattavasti helpompaa jo.

Viime kerralla nähtyä rakkuloiden ilmestymistä koitin ehkäistä teippaamalla kädet kun hanskojen ostaminen on edelleen to do -listalla. Luonnollisesti teippaus ei ollut kovinkaan pitkäkestoinen ratkaisu ja sauvojen nyörit hinkkasi ne rullalle … lopun voi arvata.

Luistelureissun kolme viimeistä kilometriä mentiin pelkkien jalkojen avulla kun tuo teippaus epäonnistui … kädet jälleen jossain määrin auki, mutta ei onneksi niin pahasti kuin puolitoista viikkoa sitten. Ne hanskat ne hanskat…

Reissun ainoa vaaratilanne tuli kun poistuin hissistä kotiovelle … ja meinasin kaatua. Pienehkö itsensä nolaaminen on aina paikallaan kun samassa hississä meni postinjakaja. Hyvä minä! 😀

Tästä on hyvä aloittaa päivä … voisi käydä vielä kaupassa ja sitten suunnata töihin.

Kesto: 58min
Matka: 17km
Keskinopeus: 17,59km/h
Arvosana: 9½
Fiilis: Mahtava! Teki toooodella hyvää käydä luistelemassa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: