Sa Lillah!

Piiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa!

Johan tässä tovi ehti vierähtää ennen kuin pääsin takaisin salille, paikkaan missä kyllä aina jaksaa olla. Ainakin nyt uskon niin.

Näin rauhallisen puolentoistaviikon jälkeen oli puhtia enemmän kuin hetkeen ja voimatasokin tuntui olevan kohdalla, sillä sain tehtyä pulloverissa suuremmilla painoilla jälleen uuden sarjaennätyksen. Uusi sarjapainomäärä lisätty treeniohjelmaan.

Pelkkä luistelu ei riitä lihaskehitykseen ja toivon todellakin, että tällä viikolla pääsisi vielä ainakin kahdesti – perjantaina ainakin menen, ehkä torstainakin.

Tänään treeneissä tuli vedettyä hyvä perussetti, eli soutua lämmittelyksi ja siitä olkapäiden kautta pulloveriin. Tästä sitten normaali perusrinki eli vatsa, kyljet, reidet, pohkeet, olankohautukset ja talja. Selkä jätettiin tänään kuitenkin tekemättä. Vapaita painoja ja muita olisi voinut lisätä enemmän, mutta hyvä tästä näinkin tuli.

Nyt ei muuta kuin unta palloon ja aamulla töihin. Huomenna ei salille ehdi, mutta jos sää sallii niin illalla mahdollisesti luistelemaan.

Kesto: 45min
Arvosana: 9½
Fiilis: Jeeeaaaaaahhh! Pitkästä aikaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: