Ulkoilua ja rullistelua

Eilinen sunnuntai meni pihalla, enkä tarkoita sitä, että olisin ollut autuaan tietämätön asioiden kulusta vaan sitä, että tuli ulkoiltua koko päivä.

Ensin perheen kera useamman tunnin korkeasaaressa ihmettelyä ja kävelyä ja illalla kävin vielä heittämässä luistimilla reilun 15km lenkin.

Luistelu alkaa vakiinnuttaa paikkaansa osana monipuolista liikuntaa ja suorituskerrat ovat vähintäänkin riittäviä. Tuollaiseen 15km rykäisyyn menee alle tunti ja vauhti on sopiva. Kovempaakin vielä pääsisi, muttei paljoa.

Eilinen luistelureissu meni muiltakin osin putkeen. Kädet tai jalat eivät menneet rakoille ja vauhti oli yllättävän ripeä. Pidempikin reissu olisi mennyt, mutta en nähnyt tarpeelliseksi heittää enää pidempää lenkkiä kun koko päivä kuitenkin kävelty. Kohtuus kaikessa 🙂

Tänään olisi kova tarkoitus käydä salilla töiden jälkeen ja nostaa hiipunutta kuntosalirytmiä. Viime viikon yksi kerta ei todellakaan ole riittävä missään tapauksessa ja tällä viikolla on tarkoituksena päästä edes se kolme kertaa käymään.

Kesto: 50min
Matka: 15,2km
Keskinopeus: 18,24km/h
Arvosana: 8-
Fiilis: Hyvä fiilis vaikkei mikään voittajaolo tullutkaan. Peruslenkki, mutta ongelmitta. Tyytyväinen sikäli, että pitkän päivän jälkeen jaksoi vielä rullille lähteä. Pidempi reissu olisi nostanut arvosanaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: