Sairastelua

Kylläpä tässä pitkään kestikin tätä terveenä olemista. Viime kuukausi kokonaisuudessaan ja tätäkin kuuta huolella useamman päivän.

Tänään tosiaankin piti käydä salilla, mutta pääsi tuo poskiontelontulehdus iskemään jo kolmannen kerran tänä vuonna. Tuon uusiutumisen vuoksi kuvattiin ontelot röntgenissä ja todettiin otsaontelossakin jotain häikkää, joten nyt on kunnon hevoskuuri päällä.

Käytännössä tämä tarkoittaa pientä paussia urheiluun. Tiedustelin lääkäriltä sitä, että koska voi seuraavan kerran uskaltautua liikkumaan tosissaan ja hän sanoi, että heti kun oireet ovat kadonneet ja oma vointi on terve, eli ensiviikkoon menee. Ongelmaksi tämä ei muodostu kuin kuntosalin osalta mikä onkin kyllä päässyt todella huonoon jamaan. Vain kolme käyntiä tämän kuun aikana … huonoa, luvattoman huonoa.

Nyt näytyy vain odotella parantumista. Onni onnettomuudessa lienee se, että menin heti oireiden tultua lääkäriin enkä jäänyt odottelemaan sitä, että josko tämä olisi ollut jotain muuta ja mennyt itsekseen ohitse.

Ensiviikolla täytyy skarpata huomattavasti ja yrittää päästä edes kahdesti salille. Määrällisesti se on aiempaan tahtiin verrattuna naurettavan vähän, mutta jostain se on aloitettava.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: