Odottamisen tuskaa

Tässä on jo viikko aikaa edellisestä aktiviteetista ja elimistö todellakin kaipaa tekemistä. Viikko tuntuu yllättävän pitkältä ajanjaksolta olla tekemättä mitään, mutta kun taas miettii, että tässä on sairastellut niin ehkä on vain parempi levätä.

Edellisestä kuntosalikäynnistä on jo yli viikko aikaa, mutta tässäkin on hyvät puolensa. Kroppa on saanut kaivattua lepoa mitä se ei ole saanut aikoihin aktiivisen treenaamisen vuoksi ja lisäksi kun taukoviikkoja suositellaan kuntosalikäynteihinkin niin sitä valoa vasten ajateltuna tämä tauko myös tukee kyseistä asiaa, eikä ole vain pakollinen pysähtyminen hetkeksi.

Sairastelu on näin ajateltuna ehkä hyväksikin, mutta mielummin sitä pitäisi taukoja pelkästään tauon pitämisen vuoksi, eikä siksi, että pelkää sydänlihastulehdusta tai vastaavaa kammoketta joka pistää elämän kertaheitolla uusiksi.

Se, etten mennyt eilen pelaamaan sählyä vaikka oli mahdollisuus – enkä tänään salille vaikka olisin ehtinyt johtuu juuri tuosta edellämainitusta asiasta. En halua riskeerata muutaman päivän hutiloinnin takia tuollaista asiaa … kun loppupeleissä asiaa miettii, niin mitä niin suurta ja mahtavaa voi saavuttaa yhdellä treenikerralla johon menee jo nyt eikä vasta loppuviikosta? Aivan, ei mitään.

Vielä se asiaan liittyen, että sairastelu voi pitkittyä kun treenaa puolikuntoisena ja josta itselläänkin on kokemusta parin kuukauden takaa. Se tunne sählypelin aikana/jälkeen ei ollut paras, vaikka itse halusikin uskoa muuta.

Täytyy ottaa realistiset tavoitteet parantumisesta ja miettiä riskejä mitä näihin liittyy. Päätin, että jos tällä viikolla pääsen edes kerran salille/luisteleen niin se on hyvä, mutta jos en pääse niin maailmani ei siihen kaadu ja kun juhannus on tiedossa, niin on parempikin, että ottaa aikaa muuhunkin kuin urheilemiseen. Kuitenkin urheilen elääkseni, enkä elä urheillakseni.

Seuraavaa kuntosalikäyntiä odotellessa otetaan maltillisesti ja kun tämä tapahtuu, tulen päivittämään blogiani, kiitos! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: