Kuntosalikäynti takana, vihdoinkin!

Ja kyllä tätä odotettiinkin, voi p*rkeles!

Olo on kieltämättä enemmän kuin helpottunut kun on päässyt vihdoinkin kuntosalille. Parin viikon tauko näytti kyllä tehneen tehtävänsä kun tuntui, ettei silloiset sarjapainot meinanneet millään liikkua.

Oman tason lasku, tai ei ehkä lasku vaan taantuminen tuli kyllä isona pettymyksenä. Ei sillä, etteikö painot liikkuneet, kyllähän ne nousi, mutta se oli jotenkin niin h*lvetinmoisen työn takana ettei mitään rajaa ja suoritukset eivät välttämättä olleet kaikki puhtaita. Ehkä tässä menee muutama kerta lihasten herkkyyden kohdalle saattamisessa ja uskoisin, että kolmen – neljän kerran jälkeen ollaan jo samoilla raiteilla kuin pari viikkoa sitten.

Nyt kun miettii niin ajoitin kreatiinin aloittamisen hieman huonosti, sillä todellinen tason laskeminen (lue: taantuminen) ei välttämättä näy nyt kunnolla, koska tuo lisäravinne jonkin verran parantaa suoritustasoa ja näin ollen hämää todellista ”missä mennään” -tilannetta. Lisäravinteen toisen positiivisen vaikutuksen huomasin kuitenkin tänään jalkaprässissä, kun ei tullut minkäänlaisia vihlaisuja kovista yrittämisistä huolimatta.

Salikäynti oli suunnattu koko kropan harjotteita silmälläpitäen – syystä että saa koko vartalon herätettyä siitä horroksesta missä se edelliset kaksi viikkoa oli. Treenistä jäi pois vain pecdeck, punnerrukset ja kulmasoutu ja näistä voi punnerrukset vielä suorittaa kotona illalla.

Nyt täytyy jatkaa lihaspoltteista nauttimista ja venytellä, joten palailemme taas astialle!

Kesto: 55min
Arvosana: 8½
Fiilis: Back on track! Tästä se lähtee jälleen!

One Response to Kuntosalikäynti takana, vihdoinkin!

  1. Pöpskä sanoo:

    Ping! Sinut on haastettu! Vastaile siihen meemelöiseen vaikka noin niinku urheilupainotteisesti, jos siltä tuntuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: