Tauko ohi

Nyt näyttäisi sairastelu olevan voitettu – toistaiseksi.

Juhannusviikon kunniaksi tuli käytyä karistelemassa grillauksesta kertyneitä kiloja rullaluistelun merkeissä sunnuntaina. Pieni 15km pyrähdys kahville (7,5km*2 ja välissä tunnin tauko, kesto yhteensä n. 2h) teki kyllä eetwarttia noinkin pitkän paussin jälkeen. Reissu tuli mentyä suhteellisen rauhallista vauhtia ja lähinnä sellainen kokeilu, että mitenkä sitä jaksaa ja kuinka kroppa reagoi rasitteeseen jälleen.

Tämän kuun kuntoilut näyttävät huolestuttavan vähäisiltä eikä loppukuun aikana varmastikkaan saa saavutettua kaikkia tavotteita mitkä kuun alussa tuli asetettua. Tästä ei kuitenkaan viitsi huolestua sen enempää vaan otetaan loppukuusta irti se mikä siitä saadaan.

Kreatiinin käytön aloitin pitkän tauon jälkeen uudestaan lähinnä siitä syystä, että sen keräämä neste auttaa suojaamaan niveliä paremmin (selkein hyöty itselleni on jalkaprässissä ja sählyssä/rullaluistelussa). Tietysti pieni parantava vaikutus sarjakestävyydessä/voimassa on toki sekin hyväksi, mutta katsotaan kuinka tuo auttaa ja miten treenit lähtee kulkemaan.

Tänään on tarkoitus mennä töiden jälkeen salille, käydä koko kroppa läpi ja katsoa samalla kuinka voimatasot ovat pysyneet sairastelun seurauksena.

Nyt kuitenkin poistun kirjoittamasta blogia, palailemme mahdollisesti jo tänään illalla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: