Kintut kuntoon

Tänään vuorossa oli kintut eli koivet – siis jalat.

Olin luultavasti turhan hätäinen kun jo tänään menin salille tiukan eilisen jälkeen, sillä tuntui ettei potkua oikein riitä vaikka kohteena oli eri lihasryhmät.

Paino tuntuu menevän alaspäin vaikka olen koittanut syödä enemmän. Mahdollisesti kyseessä on kuitenkin satunnainen heittely, mutta täytyy seurata. Toki jos pelkästään rasvaa lähtee niin aina parempi, mutta kun pitäisi saada myös sitä lihasmassaa tilalle niin ei näin voi edetä pidempään. Toisaalta taas kun katsoo sitä miten paino on muuttunut kuukausien aikana, niin ei tässä kovin suurista muutoksista voi puhua edes lyhyen kuntoilu-uran aikanakaan.

Nyt täytyisi tahdittaa tämä kuntoilu sopivasti niin, että välissä olisi ainakin yksi päivä, mutta tässäkin on jälleen se aspekti, että näitä treenaamista mahdollistavia päiviä ei välttämättä ole kuten haluaisi – jatkossa varsinkaan.

Enempiä jaarittelematta tämän päivän salikäyntiin: Treenit jäivät kaikessa komeudessaan lyhyehköiksi kun pääseminen salille kesti. Lisäksi virta on jotenkin kadoksissa eikä kroppa tunnu tykkäävän nyt treenaamisesta täysin. Eilisen treenin jälkeen tuli lievä kurkku/korvasärky ja nyt vähäsen heikottaa. Onko tämä merkki siitä, että ei olla vieläkään kunnossa vai siitä, että syöminen verrattuna kulutukseen ei ole kohdallaan? Voihan tämä tietysti olla sitkeää kesäflunssaakin joka vaan ei vaivaa muulloin kuin kuntoillessa.

Tänään treenasin kuten edellä (muutamaan otteeseen) mainitsin – jalat. Jalkojen lisäksi vatsan, kyljet ja selän. Tein pohkeille rasitusta istualtaan ja seisten. Tuohon päälle reiden loitontaja&lähentäjä sekä jalkaprässi, eli sinällänsä todella tiivis paketti tuohon puoleentuntiin.

Kesto: 30min
Arvosana: 8-
Fiilis: Väsymys poislukien siedettävä reissu. Teki hyvää jaloille ja tuli hyvät tärinät!

Mainokset

2 Responses to Kintut kuntoon

  1. Namiska sanoo:

    Mikä ihmeen ”kuntoilu-ura”?!

  2. juzu sanoo:

    Sanahirviö mikä kuvaa tätä projektia minkä aloitin tammikuun lopussa. Ei ehkä menisi läpi virallisesta sanasta, mutta saa luvan kelvata 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: