Takaisin päiväjärjestykseen, hetkeksi.

Viikko mennä vierähti ja tänään oli paluu normaaliin kuntoiluarkeen.

Kesäloma on mukavasti alkanut ja kuntoilun sijoittamisessa lomailuun on pieniä hankaluuksia, mutta ei stressata siitä, sillä kesän aikana pitää nauttia olemisesta.

Tänään kuitenkin pääsin salille ”pitkästä” aikaa kun edellisestä käynnistä on puolisentoista viikkoa. Salikäynti oli yhdellä sanalla sanoen erinomainen!

Voisi sanoa, ettei koskaan ole ollut näin kovaa pumppia kuin tänään oli ja tuon siivittämänä jaksoi rautaa paiskia kolme varttia jonka jälkeen piti lopettaa armottoman päänsäryn vuoksi. Sinällänsä harmittaa, kun enää penkki olisi pitänyt tehdä. Yläkroppatreeni + reiden lähentäjä + loitontaja. Kyljet/alaselkä/vatsa jätettiin pienen selänvihottelun vuoksi pois.

Olen ottanut käyttöön kaksi uutta lisäravinnetta. Toinen on perinteinen soijaproteiini ja toinen vähän vähemmän tunnettu L-Arginiini. Soijaproteiini on kasvikunnan tuote ja sopii siis myös kettutytöille ja laktoosiherkille henkilöille. Itse en kuitenkaan kuulu kumpaakaan ihmisryhmään, onneksi.

Soijaproteiinin toinen etu on sen sakeneminen nesteeseen sekoitettaessa jolloin se sopii pienellä varauksella myös ateriakorvikkeeksi – tämä sakeneminen voi tosin olla monen mielestä myös haitaksi.  Maultaan se maistuu kaikkien yllätykseksi hieman soijalle… lisää tästä löytyy googlesta jos jotain rupesi kiinnostamaan.

L-arginiini puolestaan on aminohappo joka mainospuheiden mukaan on varsinainen ihmelääke joka mm. laajentaa verisuonia ja lisää elimistön oman kasvuhormoonin tuotantoa. Ihan kaikkea ei tietenkään kannata uskoa, mutta itse olen ainakin saanut tästä apua (placeboa?). Aine auttaa unen kanssa joka on itselläni ollut suurin ongelma edellisen 2,5v aikana ja unenlaatu on kieltämättä parantunut jossain määrin. Tarkemmin en osaa sanoa vielä, koska lisäravinne on ollut käytössä vasta muutaman päivän – tästä siis myöhemmin lisää.

Maultaan tuo l-arginiini on lähempänä hirvenkusta kuin juomakelpoista lisäravinnetta. Onneksi vuorokausiannos on pieni, joten enempiä tuosta ei tarvitse kärsiä. Soijaproteiini sopii omaan makuuni varsin siedettävästi ja sen maku on jopa alkanut olla hyvä vaikka kyseessä on maustamaton soijaproteiini.

Kesto: 45min
Arvosana: 10+
Fiilis: Paras pumppi mitä koskaan on ollut! Päänsäryn tuleminen kesken suorituksen häiritsi, mutta käynti oli tästä huolimatta aivan h*lvetin hyvä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: