37,8

Ei kuumetta, vaan kilometriä.

Kohtalaisen erikoinen päivä liikunnan suhteen, sillä menin jo aamusta salille pienen päänsäryn saattelemana. Pelasin kaverin kanssa sulkapalloa alle puolituntia ja totesin, ettei peli kulje. Tästä siirryttiin salille jossa tein muutaman sarjan ja totesin, että päänsärky häiritsee, ei voi tehdä. Kokonaiskesto n. 40min.

Kotiin päästyä päätettiin lähteä avovaimon kanssa käymään uimarannalla kera luistimien/polkupyörien (ja lasten) – eihän siinä, 10,8km suunta (21,6km yhteensä) potkuttelua, vähän oleskelua, eväiden popsimista ja takaisin kotiin.  Kotona tehtiin ruoka, syötiin ja päätettiin, että mennään vielä käymään kaverin luona samalla menetelmällä! Perkeles, tuohon uintireissun päälle vielä 16,2km niin kieltämättä vetää suun hymyyn.

Vieläkin on virtaa vaikka kuinka. En osaa sanoa johtuuko siitä, että elimistö olisi ylikierroksilla, vai siitä, että kunto ja syöminen osui nappiin? Jokaisen urheilusuorituksen välillä söin reilusti ja harkiten, mutten itseäni kuitenkaan täyteen. Mukaan vähän lisäproteiinia ja täts it! Olo on aivan fantastinen! 🙂

Enempiä hehkuttamatta nauttimaan illan hiljaisuudesta ja miettimään, että josko huomisen vain huilaisi…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: