Luistelua ja luistelua

Eipä tässä blogissa tunnuta enää juuri muuta käsittelevän 🙂

Kävin tänään vuorostaan yksin heittämässä lenkkiä ja tarkoituksena oli – todella kovasta tuulesta huolimatta saada tehtyä uusi ns. nopeusennätys. Matkaksi valitsin tutun 17km lenkin mitä olen viime päivinä mennyt mm. pyörällä.

Ensimmäiset n. 8km+ oli joko osittaista tai kokonaan vastatuulta mikä hieman vei alusta vauhtia aika radikaalisti pois, mutta toisaalta taas loppumatka mentiin jos ei kokonaan niin ainakin osittain myötäiseen. Jonkin verran olisi ollut varaa lisätä vauhtia, mutta yllättävän hyvin pääsin silti. Täytyy ottaa tämä lenkki mittariksi kun kokeilee kuinka kovaa pääsee tuollaisen matkan joka on vähän pidempi kuitenkin kuin sadan metrin pikapyrähdys.

Omaa jaksamista ja nopeutta pitäisi päästä treenaamaan myös pidemmillä matkoilla, mutta ongelmaksi muodostuu järkevät reittivalinnat. Edestakaisin suhaaminen ei kiinnosta yhtään, vaan pitäisi olla jokin uusi reitti mitä mennä. Tähän asti on ollut kaksi eri suuntaa johon lähteä ja joista toinen haarautuu vielä yhdeksi isommaksi lenkiksi … näiden variaatioilla on menty.

Noh, kuitenkin. Lenkki tehty, mieli hyvä ja virkeä. Pian muuten vaihtuu kuukausi ja pitäisi katsoa taaksepäin miten on menty, tämä kuitenkin vasta ensiviikolla.

Kesto: 55min
Matka: 17km
Keskinopeus: 18,55km/h
Arvosana: 9+
Fiilis: Kovaa mentiin, muttei tarpeeksi kovaa. Perkeleellinen tuuli oli aavistuksen haitaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: