Yhteenveto – heinäkuu 2007

”Ihan hyvä” sopisi tähän kertomaan kuukaudesta. Yllättävän hyvä kun ottaa huomioon sen, että tuli oltua kesälomalla eikä vietettyä niin säännöllistä elämää.

Suhteellisen terveenä tuli pysyttyä, ainoastaan selkävaivoja on alkanut tulla liikkeissä missä selkä joutuu kiertämään. Kolotuksia ja kramppailuja on, mutta ne ovat, noh, normaalia.

Pistin tavoitteiksi kuukaudelle pysyä terveenä ja saada kaksijakoinen ohjelma. Terveenä tuli pysyttyä, mutta tuo treeniohjelma ei mennyt ihan nappiin. Treenikertojen määrä laski oleellisesti kun kestävyysliikunta on ottanut enemmän jalansijaa ohjelmassa ja taas … jalkoja tulee treenattua niin paljon enemmän luistellessa/pyöräillessä, että se sotkee tasapainoa väkisinkin.

Kehitys/muutos laitteissa kuluneelta kuukaudelta:

Tätä ei enää jaksa ylläpitää, koska treenit ovat muovautuneet niin paljon, ettei järkevä seuraaminen ole enää mahdollista. Kaikki muutokset ja asiat ovat omassa päässä (hukassa ajatusten seassa).

Käydyt treenikerrat (20):

7 x Rullaluistelu
6 x Kuntosali
2 x Tennis
2 x Sähly
1 x Uinti
1 x Pyöräily
1 x Muu hyötyliikunta

Tavoitteet:

Uusina tavoitteina on lähiKUUKAUSINA saada otettua mukaan juoksu, tai ainakin kokeilla sitä, että näkee sopiiko se itselleni. Lisätä vielä kestävyysliikuntaa enemmän, eli pidempiä lenkkejä rullaluistellen. Terveenä tulee pysyä, se on sanomattakin selvää ja nyt kun kolmivuorotyö lähti todenteolla käyntiin niin sen ja treenaamisen sovittelu… siinä on tavoitetta kerrakseen.
Loppusanat:

Blogin pitäminen on raskasta. Tavoitteiden ja ajatusten laittaminen on raskasta, koitan silti jaksaa kirjoitella tänne tasan yhtä ahkerasti kuin ennenkin! Mitä urheilupuoleen tulee, niin olen itseeni todella tyytyväinen – lähinnä siihen, että olen jaksanut käydä liikkumassa paljon.

Yhden asian olen huomannut (no itse asiassa montakin) … sen, että minulle sopii paremmin kestävyyslajit/aerobinen liikunta kuin kuntosali. Jaksaa enemmän ja pää tykkää. Kuntosali tulee silti pysymään harjoituksissa mukana.

Syksyyn mennessä tai viimeistään syksyn alkaessa pitäisi tuo juoksu saada testattua, eli kengät täytyisi hankkia. Jos se tuntuu itselleni sopivalta niin silloin aloitan todenteolla juoksun harjoittelemisen ja asetan sen mukaan tavoitteet itselleni. Nyt päätän yhteenvetoraportin täältä tähän! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: