(Hyper)Aktiivinen maanantai

Eilinen oli piristävä muiden normimaanantaiden joukossa.

Puoliltapäivin ensin tennistä vajaa tunti ja illalla vielä sählyä toinen mokoma, kohtuutonta? Ei mielestäni 🙂

En vetänyt tenniksessä ihan tappiin saakka, vaan kuten lajin luonteeseen kuuluu… voisi sanoa, että intervallityyppistä juoksentelua ympäri kenttää. Välillä erittäin hektistä menoa, välillä rauhallisempaa.

Sähly puolestaan oli enempi ravaamista ympäri pallon kanssa – ja ilman palloa. Sykkeet huomattavasti korkeammalla kuin tenniksessä. Pelillisesti ollaan omalla tasolla ja maaleja rupeaa pikkuhiljaa syntymään, mutta liukuhihnatehtailuksi ei vieläkään voi sanoa.

Tänään on puolestaan rauhallisempi päivä, eli tiedossa ei ole sen suurempia aktiviteetteja kuin auton korjaaminen mikäli aikataulut antaa periksi. Huomenna puolestaan on tiedossa synttärijuhlat, joten voi olla, että seuraavan kerran liikutaan vasta torstaina.

Vaikka kuinka yrittäisi olla puhumatta sykemittarista, niin jälleen kerran täytyy aihe vetää mukaan. Laitteessa oleva Training Effect -toiminto tuntuisi olevan aika näppärä harjoitteiden seurantaan, sillä se kertoo onko harjoittelu ollut riittävää – ja voi seurata kuinka kovaa on treenattu – ja pitäisikö välillä ottaa keveämpiä (palauttavia) harjoituksia mukaan. Lisätietoja löytyy Täältä ja täältä (englanninkielinen pdf).

Terveydentilasta voisi sanoa vielä sen verran, että alkaa jälleen olla fiilis, että olisi tulossa jonkinmoista vaivaa (poskiontelontulehdus) joka on ollut tänä vuonna jo kolmesti – neljättä ei tarvitsisi. Täytyy seurata ja katsoa pitääkö tästä jälleen kerran lähteä lääkäriin.

Nyt jatkan töiden pariin, mutta loppuun vielä yhteenveto eiliseltä päivältä.

Kesto yhteensä: 1h 53min
Arvosana: 10-
Fiilis: Väsymyksestä huolimatta todella hyvä päivä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: