Ajatuksia ja kuulumisia

Nyt kun on pari päivää tässä huilaillut, on ehkä aika kerrata syitä miksi näin.

On tullut treenattua aavistuksen liian paljon ja se on vetänyt elimistöä piippuun. Tullut ihan konkreettisia fyysisiä oireita tästä. Ylikuntoa vai ylirasitusta? Toivottavasti jälkimmäistä.

Sydän tuntuu takovan vähän liian kovaa ja pienempikin rasitus nostaa sykkeitä hulluna. Rinnan päällä tuntuisi olevan iso kivi, tai ainakin hengitys on sen verran vaikeampaa, että siltä tuntuu.

Tässä voisi nyt vielä ehkä ainakin päivän verran huilata ihan totaalisesti ja pikkuhiljaa lisätä liikuntaa, esim. rauhallisen luistelulenkin myötä. Tänään (maanantaina) olisi kyllä sählyvuorokin, mutta jos jättäisi väliin … valitettavasti on vain niin kova polte päästä tekemään jotain.

Täytyisi pitää aina mielessä, että urheilu ja liikunta kannattaa aina, mutta järkevässä suhteessa levon ja syömisen kanssa!

Tuota syömispuolta olen edelleen tarkkaillut ja koittanut syödä reippaammin. Ainakaan vielä ei ole mitään pysyvää hyötyä näkynyt. Pieni hetkellinen painonnousu meni sen siliän tien yhdessä vuorokaudessa ja normaalipainossa ollaan – jälleen. Jahka nyt saa itsensä taas takaisin kuosiin ja elimistön toimimaan niin tätä syömistä voisi koittaa lisätä entisestään… huilataan nyt ensin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: