Raportointia voinnista ja treeneistä

Eipä tuo olo ole jälleenkään kovin kehuttava, varsinkin kun kävin salilla aamulla. On jotenkin flunssainen olo, nielu vähän kipeä … sellainen, että limakalvot olisi vähän ärtyneet. Ilmeisesti kuuluu tähän samaan ’taudinkuvaan’ ylikunto/ylitreenaus.

Täytynee katsoa jos vielä huilaisi enemmän. Syöntiä ei nykyisestään enää voi oikein kasvattaa, sillä tuntuu, että syön koko ajan … 2-3h välein jotain pientä tai vähemmän pientä. Sen minkä pystyy/jaksaa.

Lepoa on tullut riittävästi, mutta ei sekään yksistään auta. Jotain radikaalimpaa pitäisi keksiä.

Se mitä tämän päivän treeniin tulee, niin perussetti. Kulki ihan riittävän hyvin, mitä nyt oma vointi antoi periksi. Vähän ehkä tukkoinen suoritus eikä tullut sitä parasta puristusta. Pumppiin päästyä olo oli aika siedettävä, mutta voimat vaan jotenkin lopahti.

Ai niin, lopetin muuten soijaproteiinin käytönkin ja siirryin (laktoosittomaan) heraproteiiniin. Soijaproteiinin vaikutuksista kiistellään yhä, mutta en jaksa siihen ottaa kantaa onko se haitaksi vai hyödyksi. Toistaiseksi edetään kuitenkin näin. Arginiinin kaveriksi otin käyttöön glutamiinin (tosin vain palkkareihin), katsotaan tuoko mitään mainittavaa apua. Aivopesuun sopivaa propagandamateriaalia glutamiinista löytyy täältä.

Jopas tulikin pitkä raportointi, noh yhteenveto ja menoksi 🙂

Kesto: 40min
Arvosana: 8½
Fiilis: Tänään muistettiin tehdä jopa penkkiä. Ihan hyvä perustreeni. En kuitenkaan lähtis tällä kehumaan kenellekkään 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: