Sairastelua

Ei liene yllätys, että tuosta tuli sitten kunnon flunssa. Pelkkä flunssa ei toki riittänyt vaan sain vielä jonkunsortin rytmihäiriöitä sydämeen. Tuossa ehti pahimmillaan olla sellainen olo jo, että noutaja tulee, mutta ei näköjään tullut, onneksi.

Kävin tarkistuttamassa itseni EKG:ssä kun huoletti nuo rytmihäiriöt todella pahasti kun koskaan aiemmin ei moisia ole ollut. Lisäksi otettiin verikokeet ja tarkistettiin, ettei mitään vakavampaa (sydänlihastulehdus tms) ole. Onneksi selvittiin puhtain paperein.

Pää on todellakin täynnä räkää, kirjaimellisesti. Köhiessä tuntuu irtoavan belgian kokoisia könttejä jostain päin keuhkoja.

Ilmeisesti rytmihäiriöt ja paineen tunne rintakehässä aiemmin treenatessa olivat merkki flunssasta eikä niinkään ylikunnosta, tai ainakin näin jälkikäteen näin voisi ajatella. Kroppaa pitäisi kuunnella hieman paremmin ja aina kun on jotain epämääräistä niin treenaaminen rauhoitetaan, ettei tule mitään vakavampaa. Josko jatkossa olisi tarkempi?

Nyt on kuitenkin vielä sen verran huono vointi ja askel raskas, ettei hetkeen voi kuvitellakkaan suunnistavansa salille tai laittavansa luistimia jalkaan, sillä jo pieni kävely tuntuu nostattavan hien pintaan. Lääkäri suositteli aloittamaan rauhallisesti urheilun jälleen ja sanoi, että voi kokeilla rankempaakin ja katsoa miten keho reagoi, sen mukaan sitten edetään.

Parantumista odotellessa sarvikuonolla (nenähuutelukannu) pää tyhjäksi ja c-vitamiinia mahantäydeltä, näillä mennään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: