Ruodussa, jälleen!

Nyt on vihdoin ja viimein käyty salilla. Johan tässä ehtikin p*rkele vierähtää tovi jos toinenkin. Olo on todella, todella todella helpottunut.

Kävin läpi pääpiirtein lähes kaikki lihakset reisistä ylöspäin, paitsi alaselkä ja vatsa. Ajattelin aluksi ottaa kevyesti, mutta paskat. Revin sen minkä irti sain ja hyvä niin.

Tulokset ovat tippuneet 0-15kg, riippuen liikkeestä/laitteesta. Kieltämättä tuo syö miestä, mutta äkkiäkös sen kirii takaisin. Kaiken tämän sairastelun keskellä on unohtunut tyystin yhteenveto sairastelun täytteiseltä elokuulta, ehkäpä sen vielä rykäisen tässä lähipäivinä jahka ehdin ja saan itseni motivoitua tekemään tuon.

Ruuhkasta johtuen en päässyt salilla tänään ollenkaan tekemään penkkiä, mutta onhan tässä aikaa vaikka kuinka, kunhan vaan terveenä pysyisi.

Kummasti jäänyt rästiin näitä asioita blogin osalta, kuten oman painon kirjaaminen ylös … no, yksi kuukausi ei mitään haittaa.

Tässä on nyt tekemistä paljon ja lähipäivinä kuntosalimerkintöjen tekeminen tulee lisääntymään, ellei mitään yllättävää tule vastaan. Mikäli aikaa tänään vielä riittää niin teen sen yhteenvedon mistä muutama rivi sitten mainitsin. Nyt kuitenkin nauttimaan eufoorisesta lihasjumituksesta minkä sain hankittua salilla … ai että 🙂

Kesto: 54min
Arvosana: 10!!!!!
Fiilis: Mikä maa, mikä valuutta!? Jumantsukat on hyvä olla takaisin oikeilla raiteilla 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: