Treenien kulku

Pistää kummasti miettimään, että voiko väsymys vaikuttaa näiiin helkkaristi treenien kulkuun, kun tuntuu, että eroa on kuin yöllä ja päivällä.

Edelliskerralla meni todella huonosti, ei juuri minkäänlaista voimaa ja kaikki liikkeet oli työn ja tuskan takana. Nyt vuorostaan kulki kuin idän pikajuna. Rauta nousi ja meininki oli kovempaa kuin rambolla konsanaan.

Hyvin menneiden treenien jälkeen olo on todella virkeä, vaikka aikaa meni yllättävän paljon ja paikat on hellänä. Harvoin tulee viihdyttyä salilla näin pitkään kuin nyt, mutta toisaalta… ei ollut kiire mihinkään, sain tankattua energiaa ennen treenejä hyvin ja asia tehtiin rauhallisesti. Perään vielä sauna ja sitten töihin. Kun homman pohjustaa noin hyvin, niin saa tehtyäkin paljon enemmän.

Tuossa sairastellessa sen 3,5 viikkoa tuli huomattua kuinka nopeasti ylimääräistä rasvaa kehoon kertyy. En tarkoita, että ”minusta tuntuu” vaan sen myös näkee. Itse huomaa kiristävistä housuista ja vaimokekin totesi tuon. Vaikka paino ei tuona aikana muuttunut oikeastaan mihinkään, niin rasvan määrä nousi … ja tuo ottaa päähän kohtalaisen lahjakkaasti. Nyt täytyisi ensimmäisenä saada nuo kertyneet pois ja mielellään vähän enemmänkin … toisaalta taas täytyisi saada lihasmassaa reippaammin joten ei siihen dieettailu sovi. Kaksipiippuinen juttu.

Katsotaan mitä tapahtuu, sillä en nyt jaksa stressata ja muuttaa oikeastaan mitään mihinkään, vaan syön hyvin ja treenaan sen verran kuin ehdin. Huomenna on vuorossa maalaamista ja mahdollisesti sulkapalloa, viikonloppuna on 30v juhlat ja ensiviikolla muutto … kiirettä siis piisaa. Nyt sen enempiä jaarittelematta takaisin työnteon pariin!

Kesto: 1h 8min
Arvosana: 9½
Fiilis: Erittäin hyvät treenit. Motivaatio ja jaksaminen kohtasi täydellisesti. Harvoin näin pitkään jaksaa pumpata rautaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: