Asiaa silmästä, ei tikusta.

Tänään oli kontrollikäynti koskien silmään tullutta osumaa. Sinällänsä näkö ei ole muuttunut mihinkään. En edelleenkään näe vasemmalla silmällä kunnolla, en lähelle enkä kauas. Osa asioista näkyy kahtena ja osa muuten vain epäselvänä.

Hyvää käynnissä oli kuitenkin se, että silmän sisällä havaittu veri on lähtenyt pois ja voin lopettaa nykyiset silmätipat (jotka herkistävät valolle … suurentavat ”mustuaista”). Tilalle tuli silmään tarkoitettu tulehduskipulääke jota pitäisi kuukauden päivät nyt käyttää… ja joka kirveleen ihan #¤%#¤%#&# paljon!

Silmässä on edelleen siis turvotusta ja sillä ei näe kunnolla. Parantumiseen (=näön palautuminen ennalleen) voi mennä yli pari kuukautta ja vaatii silmänpaineiden seurantaa jatkossa vuosittain. Suosittelen suojalasien käyttöä, vaikka se olisi kuinka junttimaisen näköistä. Ette halua samanlaista kokemusta kuin minä sain… kantapään kautta on ikävä oppia asioita 😦

Lääkäri kielsi urheilemisen täysin kuukaudeksi vielä, eli ei kuntosalia, ei sählyä… normaalia elämää vain, tai siis tavallisen ihmisen normaalia elämää. Ei kuntoilua.

Nyt on 1,5vko takana lepäämistä ja sitä ennen pidempi sairastelu, eli kuntoilut on aika jäissä olleet parisen kuukautta tämän operaation jälkeen… mutta ei voi mitään, ei auta valittaa.

Alkuviikosta tuli työpaikan kuntoprojektiin liittyen kunnonkohotussuunnitelma koskien minua itseäni ja siihen oli laitettu kaksi kuntosalipäivää per viikko, sekä kaksi aerobista per viikko. Tämäkin menee nyt toistaiseksi jäihin kunnes ollaan parannuttu täysin.

Toivottavasti seuraava blogimerkintä on jo positiivisemmin latautunut eikä tarvitse kertoa kuinka jälleen tulee hidasteita 🙂

Mainokset

2 Responses to Asiaa silmästä, ei tikusta.

 1. ju(nt)ti sanoo:

  Koska olemme optimisteja, ja takarivistä on helppo huudella, toteamme että onneksi ei käyny pahemmin tuon silmän kanssa kuitenkaan.

  Saa ny kattoo niiden suojalasien kans. En ainakaan vielä ole hommannu. Ehämmää tyhmä käytä edes pyöräillessä kypärää (ennen kun jälkikasvu alkaa ränkyttää että miks mun pitää ku säkään et käytä :P). Meidän sählyissä onneks ei kovia kuteja harrasteta, mutta ainahan se pallo välillä syystä tai toisesta lähtee lujaa ja hallitsemattomiin suuntiin :/ Hoidahan ittes kuntoon!

 2. juzu sanoo:

  Onneksi ei tosiaan. Tosin ei tämä vielä kunnossa ole. Parempaan suuntaan kuitenkin.

  Tuossa ränkyttämisessä on syy miksi itse käytän kypärää luistellessa/pyöräillessä … ja toki oman turvallisuuden vuoksi – vanhuus ei tule yksin 🙂

  Tästä itsensä kuntoon hoitamisesta voi olla montaa mieltä. Teloin isovarpaani antibioottihoitoa vaativaan kuntoon, mutta se on toinen tarina se 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: